Angelina Jolie:

Savnet et av barna på rød løper

- Jeg har akkurat sendt ham av gårde, fortalte filmstjernen om eldstemann.

STØTTE: Angelina Jolie fikk støtte fra fem av seks av barna under premieren av «Maleficent: Mistress of Evil». F.v: Knox, Zahara, Pax, Angelina, Vivienne og Shiloh. Sistnevnte barn foretrekker for øvrig å bli omtalt som John. Foto: NTB Scanpix
STØTTE: Angelina Jolie fikk støtte fra fem av seks av barna under premieren av «Maleficent: Mistress of Evil». F.v: Knox, Zahara, Pax, Angelina, Vivienne og Shiloh. Sistnevnte barn foretrekker for øvrig å bli omtalt som John. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag var det premiere på Angelina Jolie (44) sin nyeste film «Maleficent: Mistress of Evil», som er regissert av norske Joachim Rønning (47), og i den anledning tok hun med seg hele ungeflokken på den røde løperen.

Vel, med unntak av eldstemann, Maddox (18), som nylig flyttet til Sør-Korea for å studere.

Men resten av barna; Knox (11), Zahara (14), Pax (15), Vivienne (11) og Shiloh (som også omtales som John, journ anm) (13), var festkledde og klare for å feire sin berømte mor på El Capitan Theatre i Los Angeles.

PÅ RØD LØPER: Barna virket å være i strålende humør og poserte smilende for den oppmøtte pressen før filmen startet. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Barna virket å være i strålende humør og poserte smilende for den oppmøtte pressen før filmen startet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er nå tre år siden superparet Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) avslørte at de skulle skille seg. Bruddet kom kun to år etter at de ga hverandre sine «ja» i en privat seremoni i Frankrike.

Jolie ba den gang om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

Var bekymret

På filmpremieren mandag avslørte Angelina at det har vært perioder i løpet av de siste fire årene hvor hun har følt seg liten og usikker.

- Det har vært tider i livet mitt, som jeg kanskje har skjult godt for offentligheten, hvor jeg ikke har følt meg trygg og fri. Fri fra skade. Jeg har følt meg liten og jeg har vært bekymret, fortalte hun blant annet til E! News.

Jolie så imidlertid ut til å kose seg med barna på den røde løperen. Det var mye smil og latter blant hele familien, men storebror Maddox var nok også savnet.

Saken fortsetter nedenfor.

HELDIGE: Angelina tok seg tid til å signere autografer og stille opp på bilder med den oppmøtte fansen. Foto: NTB Scanpix
HELDIGE: Angelina tok seg tid til å signere autografer og stille opp på bilder med den oppmøtte fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjempet mot tårene

Det var i januar at ble det kjent at eldstemann var klar for å flytte hjemmefra, og i august kom nyheten om at 18-åringen skulle begynne på det kjente og velrenommerte privatuniversitetet Yonsei i Seoul i Sør-Korea for å studere kjemi.

Jolie var med til Sør-Korea for å si farvel til sin eldste sønn i slutten av august, og til en gruppe studenter uttalte hun, i en video som ble delt på sosiale medier, at det var tungt.

- Det virker som en veldig bra skole. Jeg prøver å ikke grine, sa hun, ifølge US Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

TOK FARVEL: Her er Angelina Jolie i Sør-Korea for å ta farvel med Maddox som har begynt å studere. Foto: NTB Scanpix
TOK FARVEL: Her er Angelina Jolie i Sør-Korea for å ta farvel med Maddox som har begynt å studere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også på den røde løperen mandag åpnet seksbarnsmoren seg om sønnens studieopphold i utlandet.

- Jeg har akkurat sendt ham av gårde. Jeg er så stolt av ham, fortalte hun til Entertainment Tonight.

- Jeg er veldig spent. Det føles som om min verden utvider seg når barnas verden utvider seg. Jeg lærer så mye av dem, og jeg elsker denne tiden.

Videre snakket 44-åringen om at aldersforskjellen på ungene hjelper siden ikke alle flytter samtidig.

- Det gjør det lettere. Jeg er spent, for det kommer til å være ulikt for de forskjellige barna. Maddox var veldig klar til å dra og valgene hans var veldig detaljerte.

Vis mer

LES OGSÅ: Ville graviditetsrykter etter Instagram-bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer