Märtha Louise og Durek:

Savnet ble for stort - dro til USA

Stjerneparet er endelig blitt gjenforent.

GLEDELIG GJENSYN: Durek har beina godt plantet i USA, men pandemien har ikke stoppet paret fra å bli gjenforent denne sommeren. Her er paret avbildet sammen i 2019. Foto: Daryl Henderson / NTB
GLEDELIG GJENSYN: Durek har beina godt plantet i USA, men pandemien har ikke stoppet paret fra å bli gjenforent denne sommeren. Her er paret avbildet sammen i 2019. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kunne Se og Hør avsløre at Durek Verrett (46) hadde funnet drømmeboligen sin i Beverly Hills i Los Angeles. Her har Durek uttrykt at også kjæresten, prinsesse Märtha Louise (49), og de tre døtrene hennes også skal kunne skape seg en drømmetilværelse.

Etter at coronapandemien inntraff har imidlertid paret måtte leve store deler av forholdet på hver sin kant, da Märtha har bodd her hjemme i Norge mens Dureks base har vært i USA.

Til USA i hemmelighet

I fjor høst overrasket Durek sin prinsesse da han kom på overraskelsesbesøk til Norge i forkant av 49-årsdagen hennes i september i fjor.

Nå kan imidlertid Se og Hør avsløre at prinsesse Märtha Louise har krysset Atlanterhavet for å bli gjenforent med sin elskede.

De eksklusive bildene og detaljene kan du få med deg i Se og Hør Pluss-artikkelen her.

«Over dammen» er Märtha og Durek blant annet blitt fotografert hånd i hånd i solfylte Beverly Hills.

Sørget sammen

Tidligere i år kunne Märtha røpe til VG at flytting til USA lå i kortene for henne og barna.

- Akkurat nå er det corona og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sa Märtha Louise den gang, og røpet samtidig at de kommer til å beholde hjemmet i Lommedalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer