Märtha Louise og Durek:

Savnet ble for stort - dro til USA

Stjerneparet er endelig blitt gjenforent.

GLEDELIG GJENSYN: Durek har beina godt plantet i USA, men pandemien har ikke stoppet paret fra å bli gjenforent denne sommeren. Her er paret avbildet sammen i 2019. Foto: Daryl Henderson / NTB
GLEDELIG GJENSYN: Durek har beina godt plantet i USA, men pandemien har ikke stoppet paret fra å bli gjenforent denne sommeren. Her er paret avbildet sammen i 2019. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kunne Se og Hør avsløre at Durek Verrett (46) hadde funnet drømmeboligen sin i Beverly Hills i Los Angeles. Her har Durek uttrykt at også kjæresten, prinsesse Märtha Louise (49), og de tre døtrene hennes også skal kunne skape seg en drømmetilværelse.

Etter at coronapandemien inntraff har imidlertid paret måtte leve store deler av forholdet på hver sin kant, da Märtha har bodd her hjemme i Norge mens Dureks base har vært i USA.

Til USA i hemmelighet

I fjor høst overrasket Durek sin prinsesse da han kom på overraskelsesbesøk til Norge i forkant av 49-årsdagen hennes i september i fjor.

Nå kan imidlertid Se og Hør avsløre at prinsesse Märtha Louise har krysset Atlanterhavet for å bli gjenforent med sin elskede.

De eksklusive bildene og detaljene kan du få med deg i Se og Hør Pluss-artikkelen her.

«Over dammen» er Märtha og Durek blant annet blitt fotografert hånd i hånd i solfylte Beverly Hills.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Sørget sammen

Tidligere i år kunne Märtha røpe til VG at flytting til USA lå i kortene for henne og barna.

- Akkurat nå er det corona og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sa Märtha Louise den gang, og røpet samtidig at de kommer til å beholde hjemmet i Lommedalen.

Sommerens gjenforening for Märtha og Durek kommer etter prinsessens Portugal-ferie med døtrene, men også etter at kjæresteparet opplevde stor sorg. I starten av august gikk parets venninne Guru Jagat, født Katie Griggs, bort - bare 41 år gammel.

«Hvil i fred! Min kjære søster Guru Jagat som var min dansepartner, 'si det som det er'-søster, som fikk meg til å le, som alltid trodde på meg. Som så meg i øynene og så meg for den jeg er. Som alltid trøstet meg når det skjedde vonde ting i livet», skrev Durek i et Instagram-innlegg etter at dødsfallet ble kjent, og la til:

«En god venn av kjæresten min, Märtha Louise, og familien min. Vi kommer til å savne deg, dansedronningen».

- Gøy for meg

Tidligere har Märtha Louise gitt uttrykk for at hun trives godt på besøk hjemme hos kjæresten i Los Angeles.

I et intervju med Vanity Fair i 2020 kunne hun nemlig røpe at Dureks hjem har et magisk preg over seg.

- Å være hjemme hos Durek sammen med familien hans er litt som å gå inn i Harry Potters verden. Her brukes det tryllestaver og trylleformularer, fortalte prinsessen den gang, og la til:

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

- Alle ler hysterisk, og det er så gøy for meg, fordi selv la jeg et lokk på disse tingene jeg tenkte som barn, sa Märtha da hun og Durek ble intervjuet av magasinet.

LES OGSÅ: Overrasket med hilsen fra USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer