Supermodell Gigi Hadid:

- Savner puppene og rumpa mi

Supermodellen lider av Hashimotos tyreoiditt og har gått drastisk ned i vekt som følge av sykdommen.

SAVNER FORMENE SINE: Supermodellen Gigi Hadid legger ikke skjul på at hun savner formene hun hadde for noen år tilbake, men at hun også er stolt av kroppen sin den dag i dag. Foto: NTB Scanpix
SAVNER FORMENE SINE: Supermodellen Gigi Hadid legger ikke skjul på at hun savner formene hun hadde for noen år tilbake, men at hun også er stolt av kroppen sin den dag i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Supermodell og nysingle Gigi Hadid måtte i januar slå hardt tilbake mot kroppskritikken om at hun er «for tynn».

I en rekke Twitter-meldinger hevdet hun å ha fått kritikk for vekten sin etter å ha gått på catwalken under New York Fashion Week, og forklarte at vektnedgangen skyldes helsemessige årsaker.

Gigi er blitt diagnotisert med Hashimotos tyreoiditt, og ifølge NHI.no er dette en sykdom som angriper skjoldkjertelen. Det fører til en forbigående økning i stoffskiftet som etterfølges av varig lavt stoffskifte.

Symptomene er ofte slapphet, vektøkning, økt følsomhet for kulde og diffuse muskelsmerter.

Selv om 22-åringen prøvde å sette en stopper for nettrollene og hetsen rettet mot vektnedgangen har det fortsatt å komme slemme kommentarer. Supermodellen legger ikke skjul på at det går hardt innpå henne.

I et chat-intervju for Harper`s Bazaar med skuespiller Blake Lively (30) forteller Gigi om hvordan hetsen påvirker henne.

- Det meste er bare tull, men det kan fortsatt gjøre vondt. I dag er folk raske med å si «Jeg pleide å elske Gigis kropp og nå har hun bare gitt opp», forteller supermodellen til Blake.

Saken fortsetter nedenfor.

PARODI: Gigi Hadid parodierte Melania Trump under American music awards i 2016, og fikk hard kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer Vis mer Vis mer

Savner formene

Gigi forteller videre at hun ikke er tynn på grunn av presset fra moteindustrien, men fordi hun som tidligere nevnt har Hashimotos tyreoiditt som gjorde at hun var nødt til å trene og spise sunt.

2015: Gigi forteller at hun savner formene sine etter vektnedgangen. Foto: NTB Scanpix
2015: Gigi forteller at hun savner formene sine etter vektnedgangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

22-åringen selv sier at hun savner formene sine.

- Hvis jeg kunne valgt, ville jeg fått tilbake rumpa mi og de puppene jeg hadde for noen år siden, forteller hun og legger til:

- Men helt ærlig, vi kan ikke se oss tilbake og angre. Jeg elsket kroppen min da og jeg elsker den nå.

For å holde helsen i sjakk er Gigi nødt til å trene regelmessig og opprettholde et sunt kosthold.

Hudforandringer og leddplager

Gigi er ikke den eneste i familien som sliter med helsen. Både søsteren Bella, moren Yolanda og broren Anwar er diagnostisert med sykdommen lyme borreliose.

Ifølge FHI er dette en lidelse som forårsaker blant annet hudforandringer og leddplager. Borreliose overføres blant annet fra flåttbitt.

UHELDIGE: Både Gigi, moren Yolanda og Bella sliter med helsen, inkludert lillebroren Anwar. Foto: NTB Scanpix
UHELDIGE: Både Gigi, moren Yolanda og Bella sliter med helsen, inkludert lillebroren Anwar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De har alle blant annet snakket om sykdommen i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills».

For Gigis lillesøster, Bella - som også er modell, har har sykdommen vært såpass alvorlig at hun til tider har blitt helt utslått.

- Jeg kunne ikke komme meg ut av senga på seks dager. Hjernen min ble helt tåkete, og jeg kunne ikke se. Det var den vanskeligste tiden i livet mitt, forklarte hun i et intervju med Porter Magazine i fjor.

I 2016 mottok hun prisen «Samlet for en Lyme-fri verden» av Den Globale Lyme-alliansen. Hun mottok prisen i New York sammen med moren.

Raste mot beskyldningene

Det er ikke bare Gigi som har fått massiv kritikk for utseendet i sosiale medier, også modellsøsteren Bella har fått kjenne på stormen av kritikk fra følgerne sine.

Ifølge People var det nemlig blitt lagt ut et bilde av Bella og modellveninnen Kendall Jenner (22) på en fanside av førstnevnte. Blant kommentarene hevdet en at begge er et resultat av plastisk kirurgi og at de begge har dårlige personligheter.

SLO TILBAKE: Bella Hadid (t.h) gikk i forsvar da en Instagram-bruker hevdet at hun og venninnen, Kendall Jenner, har dårlige personligheter. Foto: NTB scanpix
SLO TILBAKE: Bella Hadid (t.h) gikk i forsvar da en Instagram-bruker hevdet at hun og venninnen, Kendall Jenner, har dårlige personligheter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spesielt denne kommentaren fikk modellen til å se rødt, ifølge People. Under kommentaren skrev Bella følgende:

«Jeg kunne ønske du kjente til våre personligheter. Og ikke bare det, jeg kunne ønske du skaffet deg et hjerte. Mine velsignelser til deg, kjære. Sjalusi er et rop om hjelp som jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet deg med».

Kommentaren ble ifølge nettstedet slettet kort tid etter at Hadid slo tilbake mot kritikken.

LES OGSÅ: Nektet å vise seg frem i undertøyet i Kina

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer