Öde Nerdrum:

- Savner ofte en kjæreste

«Farmen kjendis»-profilen har sjarmert seg inn i hjertene til mange tv-seere denne vinteren, men lar ikke frierne komme for nært - selv om han håper å kunne slå seg til ro.

STRESSER IKKE: Öde Nerdrum blir nedrent av frierhenvendelser, men tar inntil videre situasjonen helt med ro. Foto: Alex Iversen /TV 2
STRESSER IKKE: Öde Nerdrum blir nedrent av frierhenvendelser, men tar inntil videre situasjonen helt med ro. Foto: Alex Iversen /TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kunstner Öde Spildo Nerdrum (25) har fått stor plass i vinterens «Farmen kjendis», og med sin særegne og åpne væremåte har han sjarmert mange tv-seere landet over.

Men det å gå fra en mye mer anonym hverdag til å bli hele Norges «Farmen kjendis»-Öde har også kostet. For den massive oppmerksomheten er mer intens enn hva han hadde sett for seg.

- Det er veldig mye positivt med det, men samtidig står jeg helt alene. Det er fullt av mennesker som kommer med forskjellige typer henvendelser. Både på telefon, Instagram, Facebook og e-post, forteller han til Se og Hør.

- Smigrende

Overfor Se og Hør har Nerdrum tidligere snakket ut om alle frierhenvendelsene han har fått i kjølvannet av det som i en årrekke har vært TV 2s flaggskip.

Per nå anslår han at han totalt har fått om lag 500 meldinger siden programmet begynte å rulle på tv-skjermen.

- Folk gjør det på forskjellige måter. Noen forsøker bare å starte en samtale, mens andre sender meldinger med litt mer krutt i. Noen sender dikt, ganske direkte i en poetisk form.

- Og hva synes du om det?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer