Savner livet med Carola

Runar Søgaard snakker ut om tiden etter bruddet.

SAVNER CAROLA: Runar Søgaard skulle ønske sønnen Amadeus fikk oppleve å ha foreldre som fortsatt er gift. Foto: Scanpix
SAVNER CAROLA: Runar Søgaard skulle ønske sønnen Amadeus fikk oppleve å ha foreldre som fortsatt er gift. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Jeg trodde aldri jeg skulle oppleve en skilsmisse. Det er bare ikke meg, forteller Runar Søgaard (39). I et åpenhjertig intervju med Se og Hør snakker kjendispredikanten ut om tiden etter skilsmissen fra Carola Häggkvist (40).

- Jeg savner det at vi kunne være en familie. Selv er jeg heldig å ha foreldre som fortsatt er gift, og jeg skulle ønske at Amadeus (8) også skulle fått oppleve det. Men noen ganger må man bare ta konsekvensene av en situasjon og gjøre det beste ut av det. Slik jeg og Carola gjorde, forteller Runar til Se og Hør.

Kjendispredikanten har de siste årene fått mye omtale i media for sin omgang med internasjonale kjendiser, og han er blitt koblet til en rekke skjønnheter som skuespillerinnen Mischa Barton, modell Aylar Lie og Baywatch-babe Alicia Rickter. I dag er imidlertid Runar singel, men trives med det.

- Hvordan ser da drømmepiken din ut? Er det en modell?

- Jeg kommer nok ikke til å bli sammen med en stor, hårete budeie, for å si det sånn. Det er utvilsomt det indre som er viktigst, men samtidig ser man på hele pakken når man leter etter en livspartner, forteller lysluggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer