- Savner ikke talkshowtiden

NRK-profilen har lagt «Grosvold»-kritikken bak seg.

PÅ TV: TV-profilene Anne Grosvold og Ronny Kristoffersen er tilbake på skjermen med portrettprogrammet «Anne & Ronny møter 8 med vilje», som sendes på NRK1 på torsdager.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
PÅ TV: TV-profilene Anne Grosvold og Ronny Kristoffersen er tilbake på skjermen med portrettprogrammet «Anne & Ronny møter 8 med vilje», som sendes på NRK1 på torsdager. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Rett før nyttår hadde tidligere talkshowdronning Anne Grosvold og «Nils & Ronny»-stjernen Ronny Kristoffersen premiere på sitt nye program «Anne & Ronny møter 8 med vilje» på NRK1. 

Dette er første gang Anne er tilbake på skjermen etter at hun spilte inn den avsluttende sesongen av talkshowet og gullrekke-programmet «Grosvold» i 2009.

Siden den gang har tv-personligheten holdt seg ute av rampelyset, og i høst begynte hun som programleder for «Nyhetsmorgen» på NRK P2.

Til Seher.no forteller 60-åringen at det har vært veldig deilig å få lov til å jobbe med radio igjen, og at hun ikke savner talkshowtiden.

- Nei, jeg savner det ikke. Jeg har det kjempefint nå. Det er veldig gøy å gjøre «Nyhetsmorgen», og så har det jo skjedd en del ting siden jeg jobbet i nyhetsavdelingen i NRK. Det er masse å lære og så har jeg utrolig flinke kolleger, så det er veldig morsomt, sier Grosvold til Seher.no.

Det er Grosvold og Kristoffersen som ene og alene står bak det nye portrettprogrammet, som sendes på torsdager. Og talkshowstjernen innrømmer at det har vært godt å få jobbe med noe annet enn fredagsunderholdning.

- Dette er helt annerledes, og det ser man veldig godt. Det er null sminke og pene klær, og på en måte mye mer av det som er meg. Her blir jeg sliten, irritert og glad, og kan vise det mye tydeligere, smiler hun.

Det var i 2007 at tv-profilen fikk den tøffe oppgaven med å ta over fredagskvelden etter talkshowkonge Fredrik Skavlan og hans megasuksess «Først & Sist». Og selv om «Grosvold» hadde gode seertall, manglet det ikke på kritikk for -åringen.

Talkshowstjernen ble blant annet kritisert for å bedrive «moderlig føleri», og fikk høre at hun var norsk underholdnings-tvs kraftføler.

Overfor Seher.no innrømmer hun at det er godt at det ikke bare er hun som står i fokus denne gangen og at hun nå har Ronny ved sin side.

- Om det er godt å ha noen å dele dritten med? Ja, det er litt deilig, men jeg har ikke tenkt så mye på det. Det har bare vært oss to, og det føles veldig fint, sier hun:
 
- Den gangen var det så rart, for jeg fikk kjeft i avisene, men seerne var så fornøyde. Så det var veldig pussig. Men ja, det er deilig at det ikke bare er meg, for hvis folk har innvendinger mot programmet, så sier jeg bare at det var Ronnys idé, humrer hun.

Ifølge Grosvold har hun imidlertid bare fått høre positive ting om det nye programmet.

- Jeg tror jeg har fått flere positive rekasjoner på dette enn jeg noen gang har fått før. Det har vært utrolig koselig. Det er ikke så mye som er morsommere enn det vi har gjort her. Det har vært helt fantastisk og utrolig gøy, forteller hun.

«Anne & Ronny møter 8 med vilje» vises på NRK1 torsdager kl. 20.15!
Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Nå gjør hun tv-comeback