- Savner ikke sønnen min

Ane Dahl Torp synes det er helt greit å være borte fra lille Sigurd.

SAVNER IKKE SØNNEN: Ane Dahl Torp synes det er helt greit å være borte fra sønnen når hun holder på med filminnspilling. Her er hun under pressekonferansen på Lillehammer tirsdag.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SAVNER IKKE SØNNEN: Ane Dahl Torp synes det er helt greit å være borte fra sønnen når hun holder på med filminnspilling. Her er hun under pressekonferansen på Lillehammer tirsdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
So og hør Ane Dahl Torp om det å være borte fra sønnen nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespillerstjernen Ane Dahl Torp (35) er ett av de store navnene humorkongen Atle Antonsen har fått med seg på sitt nye filmprosjekt, «Kong Curling», som kommer på kino neste høst.

I disse dager befinner Ane, Atle og resten av filmteamet seg på Lillehammer for å spille inn noen av de sentrale scenene i filmen. Og tirsdag fikk Seher.no møte flere av skuespillerstjernene, da det ble avholdt pressekonferanse i hagen på Lillehammer hotell.

Det er snart ett år siden Ane, som spiller en litt hippie-inspirert rollefigur i «Kong Curling», og ektemannen Sjur Miljeteig (35) ble foreldre til lille Sigurd.

Og til Seher.no forteller skuespillerinnen at det er ektemannen som passer sønnen når hun er på innspilling.

- Da er det han pappaen, vet du, som er sammen med guttungen, smiler hun.

Ane har hatt det ganske travelt i tiden etter fødselen i november i fjor. I tillegg til «Kong Curling» har skuespillerinnen også jobbet med forestillingene «Drapene i Aalst» og «Boeing Boeing», og i sommer spilte hun også inn filmen «Mennesker i solen». 

Ifølge 35-åringen går det imidlertid helt greit å være borte fra lille Sigurd når hun jobber.

- Jeg savner ham ikke, men det blir koselig å se ham. Det er forskjell på å savne og å bli glad for å se noen. Det er noen her som savner ungene sine, men jeg gjør ikke det, sier hun til Seher.no. 

Skuespillerinnen har tidligere fortalt at det å bli mor har gjort at hun har fått en ny holdning til barn.

- Jeg er blitt veldig glad i barn. Før synes jeg det var mas, men nå er jeg blitt den gamle tanta som gjør alt for å få oppmerksomheten deres, sa hun til Dagbladet i sommer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:- Hva har du gjort her, Linn?

Ane Dahl Torp snakker om det å være borte fra sønnen nedenfor:[obj:media:9091]