Savner ikke egne barn

Men «Sex Tape»-aktuelle Cameron Diaz utelukker ikke barn i fremtiden.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Cameron Diaz (41) er for tiden i et forhold med rockeren Benji Madden (35), og paret var nylig på en romantisk ferietur til Italia.

Diaz er nå aktuell med filmen «Sex Tape», hvor hun og Jason Segel (34) spiller foreldre. Som 41-åring, blir Diaz stadig spurt hvorfor hun selv ikke har barn.

- Fordelen med å ikke ha barn er at jeg får sove om nettene. Jeg er ikke imot barn i fremtiden. Men hadde det vært meningen at jeg skulle hatt det nå, hadde jeg hatt det, og det er helt ok. Jeg er åpen for det, om det så blir fra et forhold, gjennom adopsjon eller arv, sier Cameron.

HJEMMEFILM: Cameron Diaz og Jason Segel fra en av scenene hvor de lager en sexfilm. 
 Foto: Stella Pictures
HJEMMEFILM: Cameron Diaz og Jason Segel fra en av scenene hvor de lager en sexfilm. Foto: Stella Pictures Vis mer

I filmen prøver paret å sprite opp forholdet ved å lage en sexfilm, men det går ikke helt som planlagt. Videoen lekker nemlig ut på nettet og blir sendt til alle vennene deres.

Men selv om hun ikke har barn selv, forteller Cameron at hun har mye erfaring med andres barn, og at det derfor var lett å sette seg inn i foreldrerollen.

STJERNER: Verken Cameron Diaz eller Jason Segel har egne barn i virkeligheten. Foto: Stella Pictures
STJERNER: Verken Cameron Diaz eller Jason Segel har egne barn i virkeligheten. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har mange barn i livet mitt. Nieser og nevøer som er 17, 13, 14 og 5 år. Jeg har vært til stede på fødsler, jeg har vært der på natten, jeg har vært der den første dagen. Så jeg har barn i livet mitt, jeg bare har ingen selv, ler Cameron.

- Føler dere at det er et press fra samfunnet om å ha det perfekte livet med barn og Volvo?

- Nei vi kan være litt mer rotete nå. Verden forandrer seg, forteller Cameron.

LES OGSÅ: Innrømmer biseksualitet