Lamar Odom:

- Savner henne så utrolig mye

Khloé Kardashians eksmann kunne ønske han kunne skru tiden tilbake.

TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Lamar Odom var gift i syv år. Her er eksparet avbildet sammen i 2015. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Lamar Odom var gift i syv år. Her er eksparet avbildet sammen i 2015. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

I 2009 ga Khloé Kardashian (37) og Lamar Odom (42) hverandre sine ja i rekordfart - bare ni dager etter at den tidligere basketballproffen fridde.

Fire år senere var det imidlertid spikeren i kisten for ekteskapet og skandalene kom på løpende bånd for Odom.

Høsten 2015 ble han funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på tidspunktet at han skal ha vært ruspåvirket da han ble funnet.

På tidspunktet var han fortsatt gift med Kardashian på papiret, men de var derimot separert. Nær døden-opplevelsen satte imidlertid en stopper for skilsmisseprosessen, og derfor ble de ikke offisielt skilt før året etter, altså i 2016.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

God drøm

Nå avslører Odom at han ikke lenger har kontakt med sin høyprofilerte ekskone, men at han fremdeles har dype følelser for henne.

Det er i en samtale med «American Idol»-stjernen Todrick Hall (36) i reality-programmet «Celebrity Big Brother», hvor de begge deltar, at han kommer med innrømmelsene, ifølge E! News.

- Jeg hadde noen gode drømmer i natt. Jeg drømte om ekskona mi, forteller Odom til Hall, ifølge nettstedet.

En nysgjerrig artist spør da NBA-stjernen hvem ekskona hans er.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

- Vet du ikke hvem hun er? svarer Odom , før Hall ber ham gjøre rede for hvor mange koner han har hatt, hvorpå 42-åringen påpeker at realitystjernen er den eneste.

Samtidig avslører den tidligere basketballproffen at han ikke lenger snakker med Kardashian, men at han likevel ofte tenker på henne:

- Jeg savner henne så utrolig mye. Jeg kunne ønske jeg kunne skru tiden tilbake.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

«Ville bare være rusa»

Dette er ikke første gang Odom har utrykket anger over hans havarerte ekteskap til Kardashian. I fjor påtok han seg all skyld for at han og eksen ikke lenger har kontakt.

- På grunn av oppførselen min og noen dårlige valg, snakker vi dessverre ikke sammen lenger. Jeg savner hele familien vanvittig mye, delte han i et intervju med programleder Andy Cohen (53), ifølge E! News.

I 2017 uttalte Odom seg følgende om rusproblemene og utroskapen som ledet til skilsmissen med Kardashian:

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var også utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde p***en i buksen, fortalte han da til Us Weekly.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

LES OGSÅ: - Venter barn tre år etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer