Lamar Odom:

- Savner henne så utrolig mye

Khloé Kardashians eksmann kunne ønske han kunne skru tiden tilbake.

TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Lamar Odom var gift i syv år. Her er eksparet avbildet sammen i 2015. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian og Lamar Odom var gift i syv år. Her er eksparet avbildet sammen i 2015. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

I 2009 ga Khloé Kardashian (37) og Lamar Odom (42) hverandre sine ja i rekordfart - bare ni dager etter at den tidligere basketballproffen fridde.

Fire år senere var det imidlertid spikeren i kisten for ekteskapet og skandalene kom på løpende bånd for Odom.

Høsten 2015 ble han funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, og havnet senere i koma. Flere amerikanske medier, deriblant E! News og TMZ, meldte på tidspunktet at han skal ha vært ruspåvirket da han ble funnet.

På tidspunktet var han fortsatt gift med Kardashian på papiret, men de var derimot separert. Nær døden-opplevelsen satte imidlertid en stopper for skilsmisseprosessen, og derfor ble de ikke offisielt skilt før året etter, altså i 2016.

God drøm

Nå avslører Odom at han ikke lenger har kontakt med sin høyprofilerte ekskone, men at han fremdeles har dype følelser for henne.

Det er i en samtale med «American Idol»-stjernen Todrick Hall (36) i reality-programmet «Celebrity Big Brother», hvor de begge deltar, at han kommer med innrømmelsene, ifølge E! News.

- Jeg hadde noen gode drømmer i natt. Jeg drømte om ekskona mi, forteller Odom til Hall, ifølge nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer