Caroline Flack:

- Savner henne hver dag

I helgen var det et halvt år siden den tidligere «Love Island»-programlederen ble funnet død.

GIKK BORT: Tidligere «Love Island»-programleder Caroline Flack døde i februar. Her er hun utenfor rettslokalene i London like før jul i 2019. Foto: Peter Manning/ LNP/ Shutterstock/ NTB scanpix
GIKK BORT: Tidligere «Love Island»-programleder Caroline Flack døde i februar. Her er hun utenfor rettslokalene i London like før jul i 2019. Foto: Peter Manning/ LNP/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

15. februar ble den britiske «Love Island»-programlederen Caroline Flack funnet død, bare 40 år gammel. Hun tok sitt eget liv, og ble funnet i sitt eget hjem i London.

Flacks bortgang fikk massiv medieoppmerksomhet over hele verden. Hun ble stedt til hvile i en privat seremoni i mars.

Lørdag, et halvt år etter dødsfallet, publiserte to av Flacks nærmeste venner innlegg til ære for henne i sosiale medier, skriver People.

Savnet

Den engelske stylisten Louise Teasdale publiserte to bilder av seg selv sammen med Flack på Instagram og minnet sine 4,1 millioner følgere om å ta vare på vennene sine.

- Seks måneder uten deg. Savner deg, skrev Teasdale.

CAROLINE FLACK: Programlederen avbildet i forbindelse med britiske «Love Island» våren 2019. Foto: ITV/ Shutterstock/ NTB scanpix
CAROLINE FLACK: Programlederen avbildet i forbindelse med britiske «Love Island» våren 2019. Foto: ITV/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Innlegget har i skrivende stund fått 450 kommentarer og blitt «likt» av over 96 000 Instagram-brukere.

TV-produsent Mollie Grosberg skrev om sorgen, som hun beskrev som et slag i magen, og publiserte en video av en gruppe venner som ler og synger sammen.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

- Vi savner henne hver dag og vi snakker om henne hver dag. Hun har etterlatt et stort, smertefullt hull i folks liv og seks måneder føles som én dag.

I de 314 kommentarene på innlegget viser mange sin støtte til Grosberg.

- Jeg kunne publisert en hyllest hver dag, og hun ville elsket det. Hun elsker mennesker og hun elsker mennesker som elsker henne, så la oss alltid elske henne, skrev venninnen.

Siktet for vold

Flack trakk seg som programleder for realityprogrammet «Love Island» i vinter, som følge av at hun ble arrestert og siktet for vold mot kjæresten. Han hadde derimot selv ytret et ønske om at hun skulle frikjennes.

Etter dødsfallet ble saken hyppig diskutert, og flere stilte spørsmål ved behandlingen Flack fikk av både mediene og av rettssystemet. 17. desember uttalte hun seg for første gang om siktelsen gjennom historiefunksjonen på Instagram.

- Det har vært et høyt antall mediesaker og anklager rundt mitt privatliv. Selv om det ikke har vært slik det har blitt gjengitt, samarbeider jeg med myndighetene, og jeg kan ikke kommentere ytterligere rundt dette før rettsprosessen er over, skrev hun da.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Tidligere i august vitnet Mollie Grosberg under en rettshøring om dødsfallet.

Flack ble som nevnt hyppig omtalt i mediene etter arrestasjonen i desember, og venninnen sa i høringen at tv-stjernen slet mer og mer med psykiske problemer jo mer berømt hun ble.

LES OGSÅ: Miley Cyrus: - Jeg løy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer