Tom Stiansen:

- Savner henne enormt på jobb

Programlederen hyller kona.

BORTREIST: Programleder Tom Stiansen reiser bort fra kona Hanne Eline Stiansen åtte uker i løpet av året. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BORTREIST: Programleder Tom Stiansen reiser bort fra kona Hanne Eline Stiansen åtte uker i løpet av året. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Siden 2006 har programleder Tom Stiansen (52) ledet realityprogrammet «71 grader nord». Selv etter 15 år som programleder er eksalpinisten likevel ikke lei av å lede programmet.

- Jeg er ikke lei. Det er såpass artig og variert arbeid. Også er det morsomme og kreative folk å jobbe med. Det synes jeg er helt topp, har han tidligere uttalt overfor Se og Hør.

Nå innrømmer derimot Stiansen til Her og Nå at det til tider kan være tøft å være borte fra kona i lange perioder.

VANSKELIG: Kaveh Rashidi forteller om hvordan det var å være med på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Video: «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» - discovery+/ Nora Skavhaug. Vis mer

- Hun er klippen

Programlederen er nemlig bortreist åtte uker i løpet av året, dette under innspillingen av «71 grader nord» og «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Jeg hadde aldri kunnet gjøre denne jobben uten min fantastiske kone. Hun er klippen og tar vare på barna mens jeg er ute og reiser, forteller Stiansen åpenhjertig til magasinet, og legger til:

- Jeg har fartet mye mer enn henne gjennom årenes løp. Hun har vært basen hjemme. Etter mange uker på opptak, er det alltid så utrolig godt å komme hjem til kona og familien. Jeg savner henne enormt på jobb.

EKTESKAP: Tom Stiansen og Hanne Eline Stiansen har vært gift i 22 år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
EKTESKAP: Tom Stiansen og Hanne Eline Stiansen har vært gift i 22 år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Stiansen har vært gift med kona Hanne Eline Stiansen siden 2000. Overfor Her og Nå forteller programlederen at nøkkelen til deres gode samliv blant annet handler om respekt:

- Det er viktig med en stor dose respekt og raushet overfor hverandre. Jeg tror man heller ikke skal undervurdere betydningen av tålmodighet, og det må være en god base i bunn, nemlig et godt hjem og barn.

Tom Stiansen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Cristian Brennhovd er uenig med de andre deltakerne da de skal handle inn til middag. Video: Discovery + Vis mer

Familieliv

Til Se og Hør har Stiansen tidligere fortalt at ekteparet ikke gjør noe spesielt når de skal pleie forholdet, annet enn å tilbringe tid sammen med barna.

Sammen har ekteparet sønnene Tinus og Bo.

- Vi er glad i hverdagen, vi tar det med ro og har mye fredagspizza med ungene, fortalte han den gang.

LES OGSÅ: Deler hemmeligheten bak forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer