SUKSESS: Madcon-gutta har hatt stor suksess med singelen «Glow» etter at de opptrådde under Eurovision-finalen i Oslo i slutten av mai.  Foto: SCANPIX
SUKSESS: Madcon-gutta har hatt stor suksess med singelen «Glow» etter at de opptrådde under Eurovision-finalen i Oslo i slutten av mai. Foto: SCANPIX Vis mer

- Savner ham når jeg er ute og reiser

Madcon-stjernen liker ikke å være borte fra sin nyfødte sønn.

SEHER.NO:  Madcon-duoen Tshawe Baqwa (30) og Yosef Wolde-Mariam (31) nyter for tiden stor suksess med singelen «Glow». Og etterspørselen etter gutta har vært enorm etter deres opptreden under Eurovision-finalen i slutten av mai.

Dermed går turen snart ut i Europa for de to, noe Yosef, som nylig ble pappa for første gang, synes er både bra, og litt trist.

31-åringen og samboeren Amina ble foreldre til lille Noah for knappe to måneder siden, og til VG innrømmer rapperstjernen at han synes det er hardt å være borte fra sønnen.

- Jeg savner ham jo når jeg er ute og reiser. Men foreløpig er det største han gjør i hverdagen å nyse, så han merker nok ikke så mye til at jeg er borte. Han er nok bare glad og tenker «endelig er han som alltid fiser borte», humrer Yosef til avisen, og avslører også at hans store drøm for sønnen er at han skal bli fotball-proff.

Og mens Yosef drømmer om sønnens fotball-fremtid, gleder Tshawe seg aller mest til å komme ut på tur igjen.

- Jeg har savnet å ha vind under vingene, bare vi har hatt en ukes ferie begynner jeg å bli rastløs. Det er sikkert fint for Yosef, som har en liten sønn, men for meg er det bare deilig at det skjer masse, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg kan bekrefte at det er slutt