«Skal vi danse»:

- Savner gjengen

Ble årets første utstemte deltaker, men har mer enn nok å glede seg over utenfor parketten.

UTE AV DANSEN: Elin Ørjasæter (ytterst t.v.) legger ikke skjul på at hun savner de andre deltakerne etter «Skal vi danse»-exiten. Foto: Fredrik Arff/ TV 2 (montasje)
UTE AV DANSEN: Elin Ørjasæter (ytterst t.v.) legger ikke skjul på at hun savner de andre deltakerne etter «Skal vi danse»-exiten. Foto: Fredrik Arff/ TV 2 (montasje) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom et langt liv har Elin Ørjasæter (59) skaffet seg en stor samling med hunder i porselen. Men ingen av de vakkert dekorerte hundene i hyllene hennes overgår sjarmtrollet «Laban».

- Det var kjærlighet ved første blikk, sier Elin, som ble stemt ut under «Skal vi danse»-sendingen forrige helg.

- Den hunden er verdens største lykkepille.

Savner gjengen

Ørjasæter har de siste ukene konkurrert i «Skal vi danse» sammen med dansepartneren Bjørn Wettre Holthe (40).

Hun forteller til Se og Hør at hennes første reaksjoner etter at TV-dansingen var over var lettelse, stolthet og glede.

- Nå kjenner jeg på at jeg savner gjengen. Det var et veldig godt samhold i laget, og jeg ble kjent med mange folk jeg ellers ikke hadde blitt kjent med.

Talkshow neste?

På spørsmål om hva hun vil huske som sitt beste minne fra «Skal vi danse», trekker hun frem alle stundene med god latter på dansesenteret.

- Både Bjørn og jeg er ganske munnrappe, så de andre lo mye av oss. De mente vi burde ha vårt eget talkshow. Det aller beste minnet er kanskje TikTok-ene vi laget, som fikk mye trafikk. Det var så gøy å lage dem!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.