GIR JERNET: Gøran Sørloth viser vinnerinstinktet sitt i Mesternes mester. Nå holder han en knapp på at Drillo skal få fram engasjementet hos landslagsspillerne. Foto: Hege Bakken Riise/NRK
GIR JERNET: Gøran Sørloth viser vinnerinstinktet sitt i Mesternes mester. Nå holder han en knapp på at Drillo skal få fram engasjementet hos landslagsspillerne. Foto: Hege Bakken Riise/NRKVis mer

Savner fandenivoldskheten

Gøran håper Drillo gir spillerne stoltheten tilbake.

SEHER.NO: Onsdag gjør Egil "Drillo" Olsen comeback som landslagssjef i en privatlandskamp mot Tyskland. Det knytter seg stor spenning til hva gammelsjefen får ut av dagens landslag etter at Åge Hareide gikk av.

Tidligere landslagsspiller og nåværende deltager i "Mesternes mester" Gøran Sørloth (46) tror trenerskiftet er til det bedre.

- Jeg har savnet en filosofi, en klar tanke bak det vi skal gjøre. Jeg tror dette vil slå positivt ut, sier Rosenborg-spissen til Seher.no.

Gøran er blant de fem siste deltagerne i reality-idrettskonkurransen på NRK. Her har han vist seg fra en allsidig side. Og vinnerinstinktet er absolutt fortsatt til stede.

På slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet var Sørloth regnet som en av norsk fotballs mest målfarlige spisser.

Han savner en fandenivoldskhet hos dagens landslagsspillere.

- Når du er så heldig å få lov til å spille med det norske flagget på brystet - så må du gå ut på banen og prøve! Jeg håper Drillo vil få fram den følelsen igjen, sier trønderen.
Drillo har en avtale om å trene landslaget i tre privatkamper, mens Norges Fotballforbund (NFF) jakter på Åge Hareides erstatter.

Gøran ser ikke bort fra at engasjementet forlenges.

- Dette er jo selvfølgelig resultatavhengig. Hvis det går bra så er det ingen grunn til å finne opp kruttet på nytt, sier han.

I "Mesternes mester" deltar Berit Aunli (langrenn), Cathrine Roll-Matthiesen (håndball), Cecilie Brinck Rygel (dans), Dag Otto Lauritzen (sykkel), Gøran Sørloth (fotball), Hilde Gjermundshaug Pedersen (langrenn), Ole Klemetsen (boksing), Ove Aunli (langrenn) og Stian Grimseth (vektløfting). Tidligere toppsyklist Dag Erik Pedersen er programleder.

Hittil har Cecilie Brinck Rygel, Berit Aunli, Ove Aunli og Ole Klemetsen måttet forlate konkurransen. Hvem som ryker ut i neste episode, ser du på NRK1 neste fredag kl 19.55.

LES OGSÅ: Mesternes mester ble dømt nord og ned