Savner familien i Sotsji

- Det verste er når jeg får telefonen at batteriet på bilen er flatt, familien er snødd inne, og to av ungene ligger og spyr, sier TV 2 Sportens Harald Bredeli.

Publisert

SEOGHØR.NO: De norske langrenn- og skiskyterutøverne har ikke levert som forventet i OL i Sotsji. Men det er ingenting å si på TV 2-sportens Christian Paasche (44) og Harald Bredeli (53) innsats i kommentatorboksen.

Til Sotsji kom duoen svært godt forberedt.

- Jeg har en egen koffert med papirer, fulle av statistikk, og gamle resultater, så jeg er godt forberedt, sa Harald til Se og Hør før avreise.

I Sotsji skal duoen igjennom totalt 11 hektiske døgn på jobb. De innrømmer at det er lenge å være bore fra familien.              

- Blitt en vanesak

– Det er litt tungt å være bore fra familien så lenge, men det blir en vanesak. Jeg har allerede kjøpt sydenferie til hele familien i høstferien, sier Paasche.

Harald har hatt noen intense måneder den siste tiden. Før jul var han i Serbia og dekket Håndball VM for kvinner, før han dro videre til Danmark, og dekket EM i herrehåndball – og nå OL i Russland. Da er det tungt å være pappa.

- Det verste er når jeg får telefonen at batteriet på bilen er flatt, familien er snødd inne, og to av ungene ligger og spyr. Da er det vanskelig å være så langt borte.

Men Harald påpeker at når han først er hjemme, så tilbringer han tiden med familien.

- Jeg er god på å koble helt av. Da driver jeg ikke med golf, og slike ting. Jeg tilbringer tid med familien, lager middag, og hjelper ungene med lekser, forteller han.

LES OGSÅ:   Her startet ferden mot Sotsji

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer