SPILLER PÅ SEX: - Vi kan bokse tøft og jobbe hardt, men vi bruker sminke, kjoler og høyhælte sko, vi også, sier Brækhus. Foto: tanello.de
SPILLER PÅ SEX: - Vi kan bokse tøft og jobbe hardt, men vi bruker sminke, kjoler og høyhælte sko, vi også, sier Brækhus. Foto: tanello.deVis mer

- Savner familie og venner

Bokseren Cecilia Brækhus innrømmer at det kan bli litt mye noen ganger.

SEHER.NO: I 2007 bestemte Cecilia Brækhus (27) seg for å legge opp, men nå er hun tilbake for fullt, og er rangert som nummer tre i verden.

Det var da Cecilia var 14 år gammel at snublet hun innom en kickboksingtrening, og siden har hun drevet med den intense og tøffe idretten.

Men hun innrømmer at det kan bli litt mye noen ganger.

- Jeg går av og til litt lei av boksing, som man gjør det av alle ting, og noen ganger savner jeg familie, venner og Bergen, bare det å gå omkring i byen. Men jeg er oppsatt på å nå målet mitt som proff, og det føles veldig naturlig for meg å drive med dette. Jeg føler at jeg har noe her å gjøre, sier Brækhus til Sportsmagasinet Active.

Og stallen Cecilia nå bokser for, tyske Sauerland Events sparer ikke på noe når de profilerer den norske jenta.

De nye PR-bildene viser nemlig en helt ny side av Brækhus, og det er ingen tvil om at det spilles på sex. Men Cecilia kommer ikke til å kle av seg...

- Hit, men ikke lenger, sier Cecilia til VG om de nye bildene.

Cecilia trener ekstremt mye, og er veldig veltrent. Riktig kosthold er viktig, men hun er likevel ingen helsefanatiker eller kaloriteller.

- Det er litt forskjellig, det er jo en del jenter som er litt større. Når du trener så mye, så er det aller viktigste å spise nok. Men jeg har et normalt sunt kosthold, jeg velger ofte grovt framfor fint brød, kylling og fisk i stedet for kjøtt... det er bare sunn fornuft. I ekstreme perioder blir det litt vitamintilskudd, men jeg trenger ikke ta masse forskjellige kosttilskudd, forteller hun il Active.

Og ja, Cecilia spiser sjokolade!

- Ja, jeg kan gjøre det, spise sjokolade og potetgull, men det blir ikke så ofte. Og jeg drikker nesten ikke noe. Forrige gang var vel i november i fjor. Alkohol er ikke noe som kan forbindes med boksing. Jeg kan ta et glass vin, men det er ikke noe jeg må gjøre.

Ettersom Cecilia er en del av stallen til tyske Sauerland, planlegger hun nå å flytte til Berlin sammen med kjæresten.

- Jeg har en kjæreste, ja! Han er egentlig fra Molde, men bor i leiligheten vår i Trondheim. Vi planlegger å få oss en egen leilighet sammen i Berlin nå. Treningsleiren vi er på nå er egentlig kjærestefri. Det virker litt rart og unaturlig ikke å kunne være sammen når man har lyst. Det er jeg ikke vant til, da blir det jo ekstra hyggelig når han kommer på besøk, sier hun til Active.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Klesdiskusjonen er medieskapt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.