Eva Mendes:

- Savner det ikke

Hollywood-stjernen åpner opp om hvorfor hun sluttet i filmbransjen.

STJERNE: Eva Mendes var en av de store stjernene i filmbransjen, helt til hun sluttet som skuespiller. Foto: Marksman / Snorlax / Mega / NTB
STJERNE: Eva Mendes var en av de store stjernene i filmbransjen, helt til hun sluttet som skuespiller. Foto: Marksman / Snorlax / Mega / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Eva Mendes (48) kan se tilbake på en innholdsrik karriere, hvor hun blant annet har figurert i filmer som «2 Fast 2 Furious» og «The Place Beyond the Pines».

Under innspillingen av sistnevnte møtte hun også det som skulle bli kjæresten hennes, Ryan Gosling (41).

Nå er det imidlertid en god stund siden fansen sist kunne se Mendes på filmlerretet. I et nytt intervju med Variety åpner hun seg om hvorfor hun trakk seg tilbake fra skuespillerkarrieren.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Kryptisk om fremtiden

- Jeg savner det egentlig ikke. Jeg ble lei av å kjempe om de gode rollene. Det var bare et punkt der jeg tenkte: «Jeg vil skape mine egne muligheter og produsere ting og lage mitt eget materiale», men det føltes bare ikke verdt det for meg, innrømmer 48-åringen i intervjuet.

Hun forteller at da hun trakk seg tilbake, for rundt ti år siden, ble hun ikke tilbudt andre roller enn det som var spesifikt for latinamerikanske. Nå mener hun det finnes flere muligheter for latinske skuespillere.

Mendes selv er født og oppvokst i Miami, Florida mens foreldrene hennes er fra Cuba.

UMULIG: Rød Løper-Kine har oppdaget en ny trend på TikTok, som hun tok med på rød løper for å teste med Noah Vasstrand, Isabelle Eriksen og Tonje Frigstad. Video: Fjellbror / Rød Løper Vis mer

- Det er spennende at ting er annerledes nå, så hvem vet hva jeg vil gjøre i fremtiden, fortsatte Mendes kryptisk, men la til at inntil videre trives hun hjemme med barna.

Den tidligere skuespilleren har døtrene Esmeralda (7) og Amada (6) sammen med Gosling.

Elsker familielivet

Røde løpere, celebre fester, og et liv som filmstjerne kan høres fristende ut for mange. Mendes har god kjennskap til det famøse Hollywood, men for henne er det familielivet som står høyest.

Overfor magasinet forteller hun at hun gladelig setter familien foran alt annet, og at hun ikke angrer på at hun forlot skuespill for en litt mer tilbaketrukken hverdag.

PUBERTETEN: ... det er lite teit å si da! Disse ordene sjarmerte mange nordmenn tilbake i 2010. Nå er skuespilleren bak rollen TV-aktuell igjen. Video: Rød Løper/Discovery+/Pixar Animations Studios Vis mer

Tidligere i år fortalte hun overfor Today at å være forelder er det «mest kreative» hun noen gang har gjort.

- Da jeg var liten hadde moren min mulighet til å være hjemme med meg til jeg var rundt åtte eller ni, og de minnene for meg og årene med henne har dannet den jeg er. Jeg følte meg heldig og derfor er jeg sånn: «Jeg vil ha det med barna mine», og nå er jeg besatt, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Hevngjerrig krig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer