Céline Dion:

- Savner det en ektemann kan gjøre

Sangeren snakker ut om livet etter ektefellens dødsfall.

ENKE: Céline Dion ble enke etter at ektemannen døde for tre år siden. Nå snakker hun ut om tiden etter. Foto: NTB Scanpix
ENKE: Céline Dion ble enke etter at ektemannen døde for tre år siden. Nå snakker hun ut om tiden etter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Året 2016 fikk en forferdelig start for sangeren Céline Dion (51), da hun mistet ektemannen og broren sin med bare to dagers mellomrom - begge til kreft.

Dion var gift med komponist og sanger René Angélil i hele 22 år før han gikk bort i deres hjem i Las Vegas i januar for tre år siden. Sammen fikk de sønnen René-Charles Angelil (18), og tvillingene Nelson og Eddy (9).

Da ektefellen ble syk i 2013 satte Dion karrieren på vent for å være sammen med familien sin. Året etter var hun derimot tilbake i rampelyset igjen, etter ønske fra Angélil selv. Knappe to år senere døde han, og nå snakker hun ut om den tunge tiden.

Ser framover

Dion er aktuell med sitt første engelsk-språklige album etter mannens bortgang. Albumet har fått navnet «Courage», som på norsk betyr «mot».

- «Courage» representerer hele situasjonen rundt det å miste mannen min, manageren min, mine barns pappa og det å finne styrke til å fortsette, fordi jeg vil det, forklarer hun i et nylig intervju med Today, gjengitt av E! News.

Til tross for et stort tap, er artisten veldig klar på at hun ser framover.

- Jeg trodde så mye på ham, og det gjør jeg fortsatt, men det kom et punkt hvor han ikke var her lengre, sier hun, og fortsetter:

- Jeg må ta styring i mitt eget liv.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

- Savner å bli tatt på

Etter drøye tre år som enke avslører 51-åringen at hun savner å ha en mann ved sin side, men at hun ikke er klar for å date riktig ennå. I tillegg forteller Dion at hun er glad for at hun har så mange folk rundt seg, men at det ikke alltid holder.

- Jeg savner å bli tatt på, jeg savner å bli klemt, jeg savner å bli fortalt «Du er vakker». Jeg savner hva en kjæreste og hva en ektemann kan gjøre, røper hun til Today-reporter Sheinelle Jones.

Dion ble i etterkant av dødsfallet koblet opp til sin 17 år yngre danser, etter at de ble sett hånd i hånd i Paris. Representanter for Dion gikk raskt ut og avkreftet en romanse, og forklarte at de bare var gode venner.

Deres siste samtale

Dion lå ved siden av mannen sin i sengen da han gikk bort, og i sitt første intervju etter dødsfallet kunne hun avsløre at hun fortsatt husket sine siste ord til Angélil.

- Du bekymret deg for karrieren min. Du bekymret deg for barna. Du bekymret deg for alt. Det er nok. Stoler du på meg? Vær så snill, gjør det. Stol på meg. Det kommer til å gå bra med barna. Det kommer til å gå bra med meg. Det lover jeg deg. Vær så snill, forlat jorda med fred. Jeg ønsker ikke at du skal bekymre deg, gjenfortalte hun til ABC News, ifølge Contact Music.

GIFTET SEG: Celine Dion giftet seg med ektemannen sin i 1991 i Montreal. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Celine Dion giftet seg med ektemannen sin i 1991 i Montreal. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I det nyeste intervjuet med Today avslører hun at hennes siste samtale med ektemannen var over telefonen før en konsert hun hadde kvelden før. Etter samtalen hadde han sendt henne en melding hvor det stod «Jeg elsker deg».

- Neste morgen var han borte, sier hun, og legger til at hun har tatt vare på meldingen.

Vis mer

- Jeg må spre vingene mine og jeg er nødt til å bevise overfor meg selv, barna, teamet mitt og fansen at jeg er sterk, og at jeg føler meg bra, avslutter 51-åringen.

Traff ham som 12-åring

Dion traff Angélil for første gang som 12-åring, men det var først syv år senere de ble et par. Da var hun 19 år, mens han var 45.

- Jeg ble forelsket i ham med én gang. Ikke på en romantisk måte, jeg var jo bare 12 år. Men jeg forelsket meg i måten han behandlet mine nærmeste, har Dion fortalt i et ærlig intervju med The Sunday Project.

Paret forlovet seg i 1991, og giftet seg tre år senere, før de fornyet ekteskapsløftene i Las Vegas i år 2000 i en østlig ortodoks bryllupsseremoni.

FORNYET: Paret deltok i en østlig ortodoks bryllupsseremoni da de fornyet ekteskapsløftene sine. Foto: NTB Scanpix
FORNYET: Paret deltok i en østlig ortodoks bryllupsseremoni da de fornyet ekteskapsløftene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Døde på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer