NÆRT FORHOLD: Det er ingen tvil om at samholdet og kjærligheten mellom Nini og storebror Jens var sterk.  Foto: Se og Hør
NÆRT FORHOLD: Det er ingen tvil om at samholdet og kjærligheten mellom Nini og storebror Jens var sterk. Foto: Se og HørVis mer

- Savner deg fortsatt

Ett år har gått siden lillesøsterens død, og Jens Stoltenberg er full av sorg og minner.

SEOGHØR.NO: Nini Stoltenberg, tidligere statsminister Jens Stolenbergs lillesøster, var bare 51 år gammel da hun 27. juli i fjor sovnet inn etter lang tids sykdom.

I SORG: Det er ett år siden Jens Stoltenbergs lillesøster, Nini, døde. Den tidligere statsministeren markerte dagen med å poste et koselig bilde av de to.
I SORG: Det er ett år siden Jens Stoltenbergs lillesøster, Nini, døde. Den tidligere statsministeren markerte dagen med å poste et koselig bilde av de to. Vis mer
Dette er forsiden du kan se etter i butikken. Foto: Se og Hør
Dette er forsiden du kan se etter i butikken. Foto: Se og Hør Vis mer

På ettårsdagen for dødsfallet la Jens ut følgende melding på sin offisielle Facebook-side: «Ett år, savner deg fortsatt».

Meldingen var ledsaget av et koselig bilde av søskenparet.

Generalsekretæren i NATO publiserte bildet første gang 30. juli i fjor. Da skrev han: «Kjære lillesøster Nini, jeg vil savne deg».

Saken fortsetter under bildet.


Hittil har mer enn 23.000 personer trykket «liker» på bildet, og nærmere 1500 har lagt igjen en kommentar.

– Jeg husker Nini så inderlig vel, da jeg fikk æren av å være hennes sykepleier på Ullevål sykehus. Jeg husker også så inderlig vel deg Jens, din kjærlighet, tilstedeværelse og utstråling. Det var veldig, veldig inspirerende, skriver én.

Jens har tatt seg tid til å svare på mange av kommentarene.

– Takk for at du passet på Nini da hun trengte det som mest, skrev han til sykepleieren.

Les hele saken i tirsdagens Se og Hør.