Petter Simonsen:

- Savner alt ved henne

Shabana Rehmans etterlatte kjæreste har hatt det tungt den siste tiden.

I SORG: Shabana Rehmans kjæreste og samboer Petter Simonsen snakker ut etter dødsfallet. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/hun-ga-meg-det-beste-aret-i-mitt-liv/78384762. Reporter: Stig H. Justad. Video: Stig H. Justad/Se og Hør, NRK. Klipp: Nora Skavhaug. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av 2022 sovnet Shabana Rehman stille inn etter en offentlig og vanskelig periode som kreftsyk. Hun ble 46 år gammel, og det var mange som satt igjen sørgende etter dødsfallet. Rehman betød mye for mange - og spesielt viktig var hun for sin kjære, Petter Simonsen (50).

I et intervju med Se og Hør tar Simonsen bladet fra munnen, og snakker åpenhjertig om tiden etter han mistet den viktigste kvinnen i livet sitt.

TØFF TID: Intervjuet med Petter Simonsen kan du lese i fredagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
TØFF TID: Intervjuet med Petter Simonsen kan du lese i fredagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

Simonsen og Rehman ble først kjent med hverandre i 2021 - det gryende vennskapet var tydelig fra første stund. De ble etter hvert kjærester, og til slutt samboere på gården Østre Pavestad i Aurskog-Høland. Nå er han der alene, med alle dyrene som de begge var så glad i.

Les hele intervjuet her:

Den siste samtalen

50-åringen legger ikke skjul på at det har vært tungt.

- Sannheten er jo at jeg savnet alt ved henne. Det er rart at hun ikke er her lenger. Stemmen hennes, latteren, sier Simonsen.

På spørsmål om hva den siste samtalen handlet om er han ærlig - han erkjenner at de innså at det begynte å bli tøft. Likevel var selve livet det de fokuserte på.

- Shabana og jeg har snakket mye. Vi var realister, og i desember ble hun dårligere. Men praten vår dreide seg hele tiden kun om livet, ikke om døden. Shabana elsket livet og var ikke interessert i å snakke om begravelse og død. Hun valgte livet - og var full av liv.

Les resten av intervjuet på Se og Hør Pluss her.

Den siste tiden med sykdom var tøff for Shabana Rehman, men hun hadde håp for fremtiden. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Andrea Viland Ask / Dagbladet Vis mer

Hyllet

Shabana Rehman var en viktig stemme og en tydelig samfunnsdebattant. I løpet av 2022 fikk hun flere priser og utmerkelser, blant annet Ossietzkyprisen.

Hun var alltid optimistisk til tross for at hun led av bukspyttkjertelkreft med spredning.

Før hun gikk bort snakket hun åpent med Se og Hør om håpet - håpet hun aldri ga slipp på.

- Jeg har vært innom flere kritiske faser. Det er ikke gitt hvilken vei dette går, og det må jeg leve med. Det har jeg akseptert, sa hun og la til:

SYK: Shabana Rehman åpnet om sykdommen. Reporter: Stig Justad. Video: Espen Solli Vis mer

- Men håpet er fortsatt der, og jeg står fortsatt i kamp. Det er tøffe uker, men igjen så er det flere gode dager enn det er dårlige. Jeg har fortsatt mye å lære og mye å dele med folk om denne reisen.

LES OGSÅ: «Døde i pappas armer»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer