Cleo Smith savnet:

Savnede Cleo (4) funnet i live

Fire år gamle Cleo Smith er funnet i live etter å ha vært savnet i mer enn to uker, melder australsk politi.

FUNNET: Fire år gamle Cleo Smith ble meldt savnet lørdag for to uker siden. Nå er hun funnet i live og gjenforent med foreldrene sine. Foto: Western Australia Police Force.
FUNNET: Fire år gamle Cleo Smith ble meldt savnet lørdag for to uker siden. Nå er hun funnet i live og gjenforent med foreldrene sine. Foto: Western Australia Police Force. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den savnede fire år gamle jenta, Cleo Smith, er funnet i god behold i et hus i Carnarvon, opplyser politiet i Australia, melder ABC News.

Ifølge en uttalelse fra politiet brøt de seg inn i huset rundt klokka 01.00 og fant henne i et av rommene.

Cleo ble gjenforent med foreldrene sine kort tid senere.

Politiet sier at en Carnarvon-mann har blitt satt i varetekt og avhørt.

- Resulatet vi håpet og ba om

Cleo har vært savnet siden 16. oktober, etter å ha forsvunnet fra teltet hun sov i sammen med foreldrene ved Blowholes, en populær campingplass nord for Carnarvon i Australia.

Forsvinningen hennes utløste et omfattende søk over hele Vest-Australia.

- Dette er resultatet vi alle håpet og ba om, som vi har oppnådd på grunn av utrolig politiarbeid. Jeg vil takke Cleos foreldre, det vest-australske samfunnet og de mange frivillige. Og selvfølgelig vil jeg takke mine kolleger i Western Australia Police Force, sier visekommissær Col Blanch, i uttalelsen fra politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer