HAR HJERNESVULST: Sigurd Wongraven er vokalist i Satyricon. Bandet har vunnet priser som "Alarm"-prisen, "Spellemann"-prisen og "Gammleng"-prisen. Bildet er tatt i 2011. Foto: NTB scanpix
HAR HJERNESVULST: Sigurd Wongraven er vokalist i Satyricon. Bandet har vunnet priser som "Alarm"-prisen, "Spellemann"-prisen og "Gammleng"-prisen. Bildet er tatt i 2011. Foto: NTB scanpixVis mer

«Satyricon»-Sigurd har fått svulst på hjernen

- Vi har alle fått utdelt et sett med kort, og dette er tilfeldigvis ett av mine, sier den norske musikeren.

SEOGHØR.NO: Black metal-musikeren Sigurd Wongraven (39) ble sist uke hastet til sykehus etter å ha blitt veldig syk.

Her fant legene en svulst på hjernen hans, forteller «Satyricon»-vokalisten selv på sin Instagram-profil.

- Skanninger har vist at det er en blindpassasjer i hodet mitt. Mest sannsynligvis er den godartet. Jeg kan leve med den så lenge den ikke vokser seg større. Det er utrolig komplisert å fjerne den og bør kun gjøres hvis den vokser til en størrelse hvor det dreier seg om liv og død.

- Vi får alle utdelt et sett med kort, og dette er tilfeldigvis ett av mine. Det er så mange mennesker som må forholde seg til mye verre ting enn meg, så jeg synes ikke synd på meg selv, deler han med fansen.

De neste to ukene vil han bruke på å få styrken sin tilbake. Han vil også prøve å skrive nye låter og jobbe med vin-prosjekter.

ARTIST: Her står Sigurd på scenen under Øyafestivalen i Oslo i 2009.  Foto: NTB scanpix
ARTIST: Her står Sigurd på scenen under Øyafestivalen i Oslo i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «Pølsa» innlagt på sykehus

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.