<strong>POPULÆR:</strong> Lady Gaga er nå den mest fulgte personen på nettsamfunnet Twitter. Hun er en ivrig «twitrer» som deler både personlige bilder og meninger med fansen. Her avbildet på motefest tidligere i år. Foto: Stella  Pictures/Twitter
POPULÆR: Lady Gaga er nå den mest fulgte personen på nettsamfunnet Twitter. Hun er en ivrig «twitrer» som deler både personlige bilder og meninger med fansen. Her avbildet på motefest tidligere i år. Foto: Stella Pictures/Twitter Vis mer

Satte Twitter-rekord på bursdagen sin

Nå er hun mer populær enn både Barack Obama og Justin Bieber...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På bursdagen sin denne uken kunne popdronningen Lady Gaga feire to viktige tall - både 25 og 9 millioner.

Samme dag som artisten fylte 25 år, den 28. mars, nådde hun nemlig 9 millioner følgere på nettsamfunnet Twitter. Dermed er hun den mest fulgte personen på nettstedet, foran både USAs president Barack Obama (49) og internettprinsen Justin Bieber (17).

Lady Gaga satte sin første Twitter-rekord i fjor, da hun gikk forbi Twitter-dronning Britney Spears (29) i antall følgere. Men fenomenet Bieber puster jubilanten i nakken - han er allerede oppe i 8,4 millioner følgere, skriver New York Post.

I anledning bursdagen postet Lady Gaga en Twitter-hilsen til seg selv, et fotografi av en gratulasjon hun hadde skriblet ned på et restaurantbord.

- Tegner på bord på restaurant. Om jeg måtte gitt alt tilbake, men fikk beholde fansen min, hadde det vært greit, skrev «bursdagsbarnet» på sin Twitter-profil mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette var Wenches siste ønske  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer