Satte salgsrekord etter blad-hets

Kim Kardashian og Kanye West slo presidentfruen og Beyoncé.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rundt 500 000 mennesker kjøpte motebladet Vogue da Kim Kardashian (33) og forloveden Kanye West (36) prydet forsiden. Det betyr, ifølge Radaronline, at stjerneparet satte salgsrekord.

- April-utgaven vil toppe tidligere bestselgere som Beyonce (355 390) og Michelle Obama (293 798), skriver nettsiden.

Det var særlig én leser som fikk salgstallene til å fly i været. Kardashian var nemlig ute og sikret seg en bunke blader med seg selv på forsiden.

Kort tid etter at april-coveret brukte en stolt Kim Kardashian sosiale medier for å oppdatere sine fans:

«This is such a dream come true!!! Thank you @VogueMagazine for this cover! O M GGGGGG!!! I can't even breath!», skrev hun til en faksimile av coveret.

Raste mot Kim

For mange kommer de ferske salgstallene som en overraskelse. Amerikanske Vogue og redaktør Anna Wintour fikk sterk kritikk da det ble kjent at prestisjebladet ville ha rapperen og hans reality-kjæreste på forsiden.

- Nå må jeg avbryte Vogue-abonnementet mitt. Hvem er med meg? skrev skuespiller Sarah Michelle Gellar på Twitter.

Flere mente at Kanye, som også er svært moteinteressert og designer egne kleskolleksjoner, hadde brukt sin innflytelse for å overtale Wintour til å la Kim pryde forsiden. Redaktøren slo tilbake mot de ondsinnede ryktene i sin egen leder.- Jeg synes forsiden er både sjarmerende og rørende, og det var vår idé å gjennomføre den. Du har kanskje lest at Kanye bønnfalt meg om å la forloveden pryde forsiden. Men det gjorde han ikke. Sladderet er kanskje mer interessant å lese, men det er ikke sant, skrev Wintour.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer