Satte piercing i puppen - på TV

- Jeg tenkte at jeg har tross alt ammet to babyer, sier Susann Goksør Bjerkrheim.

GA INGEN MENING: - «Du skjønner, Øyvind Mund satt i buret» gir liksom ingen mening. Det var helt idiotisk, sier Susann Goksør Bjerkrheim. Bildet er hentet fra da 40-åringen deltok i Skal vi danse.
GA INGEN MENING: - «Du skjønner, Øyvind Mund satt i buret» gir liksom ingen mening. Det var helt idiotisk, sier Susann Goksør Bjerkrheim. Bildet er hentet fra da 40-åringen deltok i Skal vi danse. Vis mer
SEHER.NO: Susann Goksør Bjerkrheim (40) satte en piercing i sine edlere deler i forbindelse med «Camp Senkveld». Dermed var det ikke tvil om hvem som var tøffest under piercingkonkurransen, som vises i fredagens «Senkveld», skriver VG.

- Jeg tenkte at jeg har tross alt ammet to babyer og blitt litt herdet. Jeg kløp meg en del i puppen i forkant og syntes ikke at det var vondt. Men der tok jeg feil. Det var fryktelig, sier den tidligere håndballstjernen til avisen.
 
Ifølge Bjerkrheim valgte hun puppen av strategiske grunner. 40-åringen regnet nemlig med at innsatsen skulle gi noen ekstra poeng. Verre var det når hun skulle forklare alt for siine sønner, som er henholdsvis fire og seks år gamle.

- Jeg var ikke helt fornøyd da jeg kom hjem. Det var jo helt umulig å forklare. «Du skjønner, Øyvind Mund satt i buret» gir liksom ingen mening. Det var helt idiotisk, forklarer hun.

Men det er ikke bare Susann Goksør Bjerkrheim som må lide i fredagens «Senkveld». Øyvind Rafto satte i konkurransen syv metallobjekter i kroppen, mens artist Lise Karlsnes lot seg pierce etter å ha unngått å bli stukket hull i siden treårsalderen.

De fem piercingene Bjerkrheim tok, ble alle fjernet rett etter opptellingen i TV-konkurransen, skriver VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Viste seg sammen på premiere