Satte kjæresten på flyet - og dro på date med Rachel

Bradley Cooper ser ut til å skape litt av et sjalusidrama.

DRAMA: Bradley Cooper er fanget mellom to vakre blondiner. Skal han gå for den 18 år yngre modellen Suki Waterhouse eller den mer modne Rachel McAdams?
DRAMA: Bradley Cooper er fanget mellom to vakre blondiner. Skal han gå for den 18 år yngre modellen Suki Waterhouse eller den mer modne Rachel McAdams? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Hangover»-stjernen Bradley Cooper (38), ble nylig kåret til verdens kjekkeste mann. Selv om han er kjæreste med Suki Waterhouse (21), ser det ikke ut til at det er nok for kjekkasen.

Ifølge The Sun skal han nylig ha dratt på motorsykkeldate med Rachel McAdams (34) i Santa Monica, rett etter at han hadde satt sin 18 år yngre modellkjæresten på flyet hjem.

Deretter dro Cooper med seg «Sherlock Holmes»-skuespilleren på lunsj.

- De flørtet og lo mens de spiste. Bradley klarte ikke ta øynene fra henne, hevder kilder overfor avisen.

Rachel gjorde det nylig slutt med skuespiller Michael Sheen, som hun spilte med i «Midnight in Paris», etter to år. Dette skal heller ikke være første gang Bradley og Rachel har blitt sett sammen, tidligere skal de ha vært på middag med skuespiller Emma Stone.

LES OGSÅ: - Har du røyket hasj med Justin Bieber?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer