Fjorårets kjendis-snakkiser:

Satte internett på hodet: - Nådeløst

Se og Hør-redaksjonen kårer: Disse øyeblikkene husker vi best fra 2019.

HAR SATT AVTRYKK: Khloé Kardashian (35), Lady Gaga (33), Bradley Cooper (44) og Sophie Elise Isachsen (25) gjorde alle inntrykk på oss, og sørget for store overskrifter, gjennom året som gikk. Vi har oppsummert kjendis-snakkisene fra 2019. Foto: NTB Scanpix
HAR SATT AVTRYKK: Khloé Kardashian (35), Lady Gaga (33), Bradley Cooper (44) og Sophie Elise Isachsen (25) gjorde alle inntrykk på oss, og sørget for store overskrifter, gjennom året som gikk. Vi har oppsummert kjendis-snakkisene fra 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

DEL 1: Nok et begivenhetsrikt underholdningsår er forbi, og gjett om vi har hatt mye å snakke om! En prinsesse som fant sin sjaman, en overgrepsdømt, død millardær, en kongelig konfirmasjon, mer skandale-tv og enda flere sjokkoverskrifter fra Hollywood.

Idet vi skulle ta pennen fatt for å gi deg våre personlige «Åh faen, hva skjedde nå?»-øyeblikk, skjedde imidlertid det som som skulle gjøre størst og dypest inntrykk på oss alle.

For det er ingen tvil om Ari Behns bortgang, en rystende nyhet som traff Norges befolkning sent første juledag, står igjen som det vi snakket mest om i 2019. Ingen var forberedt på 47-åringens valg om å avslutte livet, og budskapet sendte en hel nasjon inn i sjokkmodus. Familiens åpenhet sørget samtidig for en ny, og helt nødvendig debatt omkring psykisk helse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer