TOK OPP LÅN I HENNES NAVN: Thomas tok opp lån i Jannes navn - uten hennes samtykke. Men nå begynner de to å få kontroll på økonomien igjen etter å ha vært med på «Luksusfellen». Foto: TV3
TOK OPP LÅN I HENNES NAVN: Thomas tok opp lån i Jannes navn - uten hennes samtykke. Men nå begynner de to å få kontroll på økonomien igjen etter å ha vært med på «Luksusfellen». Foto: TV3 Vis mer

Satte hengelås på postkassen for å stoppe kjæresten

- Jeg ble utrolig lei meg og skuffet da jeg fant ut at han har tatt opp lån i mitt navn, sier Luksusfellen-deltakeren Janne Jørgensen. Se video!

Publisert
Se video fra «Luksusfellen» nederst i saken!


SEHER.NO: I sesongpremieren av «Luksusfellen» på TV3 på onsdag, får vi se kjæresteparet Janne Jørgensen og Thomas Transeth i Vestfossen, med alvorlige økonomiske problemer. Thomas tok opp forbrukslån i kjærestens navn - uten hennes samtykke. Han hentet kredittkortregningene i postkassen før hun kom hjem fra jobb og gjemte dem. Janne begynte derfor å låse postkassen.

- Jeg låser fortsatt postkassen når jeg ikke er hjemme. Det er vanskelig å stole på han og jeg legger ut diverse feller for å se om han biter på. Foreløbig har han stått med glans, forteller Janne åpenhjertig til Seher.no.

TV-rådgiver Elin Ørjasæter sier til Seher.no at alle par må finne sine løsninger og at det finnes like mange løsninger som det finnes par. Thomas synes også at ordningen med hengelås på postkassen er veldig bra. Han ønsker nemlig å bevise at han er til å stole på.

- Jeg ble utrolig lei meg og skuffet da jeg fant ut at han har tatt opp lån i mitt navn. Jeg hadde aldri trodd det om han! Mye henger igjen og jeg kommer aldri til å stole blindt på han igjen, sier Janne.

Janne innrømmer at livet ikke bare har vært en dans på roser etter «Luksusfellen», og at venner og familie har vært veldig skeptiske til at hun valgte å bli hos Thomas.

- Mange tenker at siden han gjorde det en gang, kan han gjøre det mange ganger. De mener derfor at jeg bør forlate han.

Janne trosset familie og venner og valgte å satse på kjærligheten.

- Jeg ønsker å være der for han i gode og onde dager. Familien min er veldig skeptiske til Thomas, men de respekterer valget mitt, forteller Janne ærlig.
 
Selv om forholdet mellom kjæresteparet har forbedret seg etter TV-serien, er det fortsatt mye som gjenstår.

- Jeg føler enda at jeg sitter barnevakt for Thomas. Han er som et barn nr. 2 og jeg vurderte selvfølgelig å forlate han. Jeg hadde nesten bestemt meg for å dra, men valgte å gi han en siste sjanse.

På Luksusfellen satte Thomas seg et mål om å betale ned gjelden på 18 måneder, men Janne tror det kan bli vanskelig ettersom han har sagt opp ekstrajobben. Både Janne og Thomas gruer seg til å se episoden på TV, men mener at det var verdt det. Luksusfellen har reddet samlivet, økonomien og forholdet Thomas har til penger.

- Gjør han det igjen, er det ikke lenger noe forhold, sier Janne til Seher.no.


«Luksusfellen» sendes på TV3 onsdager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Økte gjelden etter luksusfellen!

[obj:media:9473]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer