Gigi Hadid om Rihanna:

Satte fyr på ryktene - dette sier hun nå

Supermodellen Gigi Hadid fikk Rihanna-fansen til å sperre opp øynene.

RYKTER: Gigi Hadids kommentar under et av Rihannas Instagram-bilder satte fyr på ryktebørsen. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB
RYKTER: Gigi Hadids kommentar under et av Rihannas Instagram-bilder satte fyr på ryktebørsen. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble det kjent at artist Rihanna (33) og kjæresten Rakim Mayers (33), bedre kjent som Asap Rocky, venter sitt første barn sammen. Babynyheten ble delt på en helt spesiell måte - paret viste frem babymagen for fotografer på åpen gate i New York City.

En god tid etter at bildene hadde spredt seg som en farsott gjennom internasjonale medier, delte «Diamonds»-sangeren også bilder av babymagen på Instagram.

Under bildet rant det inn med gratulasjoner. Blant dem som sendte kjærlighet i retning den vordende moren var Gigi Hadid ().

Det gikk ikke akkurat upåaktet hen.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Startet rykter

«Hvordan gjengen kom sammen i tide for black history month», skrev Rihanna til fire bilder: Tre tatt på gaten i New York, og ett privat fra baderommet.

I kommentarfeltet har en rekke kjendiser gratulert stjernen. Gigi Hadids kommentar fikk imidlertid stor oppmerksomhet fra Rihanna-fansen, etter å ha kommentert «Tre engler», sammen med flere emojies.

Kommentaren har i skrivende stund over 25 000 likerklikk, og over 300 kommentarer - som mener Hadid har avslørt at artisten venter tvillinger.

«3?!?!?! Tvillinger??», «Tvillinger?» og «Hva har du gjort», er blant kommentarene som står skrevet.

Fredag hadde Hadids ord fått så stor oppmerksomhet, at hun så seg nødt til å komme tilbake til kommentarfeltet og rette opp i ryktene hun hadde startet.

«Jeg ble akkurat oppmerksom på dette oppstyret. Jeg mente Rih (Rihanna journ.anm.), Rocky og babyen», skriver hun.

Dermed avkrefter supermodellen at Rihanna venter tvillinger med rap-kjæresten. Verken Rihanna eller Asap Rocky har kommentert ryktene.

Fra venner til kjærester

Da det ved inngangen til 2020 ble kjent at det var over og ut mellom Rihanna og saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (33), tok det ikke lang tid før artisten ble koblet til Asap Rocky,

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Det var likevel ikke før halvannet år senere at sistnevnte omtalte artisten som «mitt livs kjærlighet». I et intervju med GQ snakket han varmt om kjæresten.

- Hun er den rette. Jeg tror at når man vet det, så vet man det, fortalte han den gang.

Det ble også snakk om en potensiell familieforøkelse. Til det ga rapperen uttrykk for at han slettes ikke hadde noe imot å bli pappa.

- Hvis det er skjebnen, så absolutt. Jeg tror jeg ville blitt en utrolig, bemerkelsesverdig, fantastisk far. Jeg ville fått et veldig kult barn. Veldig, sa han den gang.

LES OGSÅ: Har spist samme måltid i 25 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer