Satte fyr på 4-stjerners-kjøkkenet

Liv Grete Skjelbreid Poirées uhell ble ikke vist på TV.

I FYR OG FLAMME: Liv Grete Skjelbreid Poirées komfyr tok fyr under finalen i «4-stjerners middag».  Foto: Stella Pictures
I FYR OG FLAMME: Liv Grete Skjelbreid Poirées komfyr tok fyr under finalen i «4-stjerners middag». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld skulle hele Norges kjendiskokk kåres under finalesendingen av «4-stjerners middag» på TVNorge.

Programmet var direktesendt og de åtte finalistene stresset rundt på kjøkkenet og imponerte dommerne med sine tre-retters menyer.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Men ikke alt ble vist på TV. Tidligere skikyter Liv Grete Skjelbreid Poirée (37) var godt i gang med hovedretten da komfyren hun jobbet med tok fyr under sending.

- Jeg hadde på ganske kraftig varme da jeg skulle steke kjøttet også ramlet det litt smør oppå som tok fyr, sier Skjelbreid til Seoghør.no.


Med litt assistanse fikk hun snart flammene under kontroll og fortsatte på de krevende kulinariske utfordringene.

- Det gikk fint tilslutt, sier skistjernen.

Likevel var ikke Liv Grete helt fornøyd med egen innsats på TV-kjøkkenet.

- Jeg var fornøyd med halvparten, men det kunne vært bedre. Jeg skrudde ned varmen da jeg skulle steke fisken og glemte å skru den opp igjen da jeg skulle steke kjøttet. Da jeg gjorde det var det for sent og kjøttet ble rått.

Det var Mia Gundersen som stakk av med seieren i matkonkurransen.

- Det er så gøy å vinne.  Kanskje tok jeg seieren fordi  jeg valgte litt annerledes. I stedet for masse tungt kjøtt valgte jeg en lett, delikat salat. Kanskje det fristet publikum, sier Mia.

I tillegg til Mia og Liv Grete konkurrerte Christine Guldbrandsen, Vebjørn Sand, Alexandra Joner, Finn Schjøll, Alexx Alexxander og Per Heimly i finalen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De viste ikke alt vi gjorde på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer