Satte de andre i skyggen med denne splitten

Stjernene glitret om kapp på den røde løperen på SAG Awards.

BLIKKFANG: Lea Michele badet i blitzregn da hun ankon den røde løperen under helgens SAG-Awards i Hollywood. Foto: All Over Press
BLIKKFANG: Lea Michele badet i blitzregn da hun ankon den røde løperen under helgens SAG-Awards i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildeserie nederst i saken 


SEHER.NO: Den unge «Glee»-skuespilleren Lea Michele (25) satte langt mer berømte stjerner i skyggen da hun i går dukket opp på den celebre Sceen Actor’s Guild Award i Hollywood.

I ført en greskinspirert Versace-kreasjon i flatterende sølvblå toner oste hun av både eleganse, sensualitet og et hav av selvtillitt.

25-åringen, som blottet et par lange, plettfrie bein under en skyhøy splitt, delte mer enn gjerne sine forventninger for festen på Twitter.

- På vei til Sag Awards 2012 med min veldig kjekke date, Mr Jonathan Groff, skriver hun.

Groff (26), som spilte Leas kjæreste i den populære ungdomsserien, hadde tydelig ikke noe i mot å stille opp som kavaler for en venn i nød.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fikk beskjed om at jeg ikke var pen nok

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer