Reality Awards:

Satt ut på scenen

Hedvig Glestad stakk av med prisen for «Årets nykommer».

VINNER: Hedvig Glestad vant Årets nykommer på Reality Awards. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VINNER: Hedvig Glestad vant Årets nykommer på Reality Awards. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Reality Awards deler ut priser på løpende bånd, og Se og Hør er selvsagt på plass for å dekke det hele.

Det er allerede kjent hvem som har stukket av med prisen for «Årets duo» og «Årets comeback», men først nå var det klart hvem som har fått de fleste publikumsstemmene i kategorien «Årets nykommer».

På sosiale medier har mange av de nominerte lagt ut flere poster for å sanke stemmer til fredagens utdeling, og det var knyttet stor nysgjerrighet til hvem som til slutt skulle stikke av med den jeve prisen.

Etter at stemmene ble talt opp, ble det klart at Hedvig Sofie Glestad (31) var den som hadde sanket inn flest publikumsstemmer, og kom seirende ut av kampen om å bli kronet til «Årets nykommer».

REALITY AWARDS: Vi snakker med kjendiser på den røde løperen. Video: Rød Løper Vis mer

Det var en glad Hedvig Glestad kom opp på scenen da vinneren ble utropt.

- Jeg har ikke planlagt å si noe for jeg trodde virkelig ikke dette skulle skje, men det var veldig hyggelig. Tusen, tusen takk! sier hun fra scenen.

- Det føles veldig rart, jeg ble helt satt ut, jeg hadde ikke forberedt en tale, så det var veldig flaut, sier Glestad og ler litt da hun kommer ned fra scenen.

Videre sier en tydelig rørt Glestad at det var veldig koselig å vinne.

Kaos på hjemmebane

Glestad dukket opp på skjermen som den daværende kjæresten til manager David Eriksen (55) i dokusåpen «Alle elsker David» - som er nominert til «Årets karakterdrevne reality».

Hun gjorde seg raskt bemerket for sitt sprudlende vesen, og på sine sosiale medier deler influenseren støtt og stadig artige videosnutter av «hverdagskaoset» som omringer henne på hjemmebane.

Selv om flere har bitt seg merke i aldersforskjellen mellom partene, har paret i intervju med Se og Hør, åpnet opp om at spennet på 24 år, ikke er noe de nevneverdig legger merke til.

ROMANSE: Linni Meister og Morten Rognstad kliner til på direkten etter å ha vunnet prisen for årets romanse under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

Det har tilsynelatende virket som om turtelduene var ment for hverandre, og det var nok flere som ble sjokkerte da de på vårparten 2022 annonserte at forholdet var over.

- Heldigvis går vi fra hverandre som gode venner, og David vil alltid ha en del av hjertet mitt, skrev Glestad på sine sosiale medier, etter at hun offentlig bekreftet at bruddet var et faktum.

Hedvig er fortsatt under managementet til Eriksen, Eccentric People, etter bruddet.

Mange ble derfor svært glad da det kom frem at Glestad også blir å se i sesong tre av den populære serien.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller media

LES OGSÅ: Bekrefter ny sesong etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer