SKADET SEG STYGT:  Silya Nymoen er for tiden sengeliggende etter å ha pådratt seg kuttskader i ansiktet og en hjernerystelse, da hun falt stygt. Foto: Stella Pictures
SKADET SEG STYGT: Silya Nymoen er for tiden sengeliggende etter å ha pådratt seg kuttskader i ansiktet og en hjernerystelse, da hun falt stygt. Foto: Stella PicturesVis mer

Satt ut av spill etter hjernerystelse

- Jeg har vært sengeliggende siden forrige uke, sier Stjernekamp-Silya etter det stygge fallet.

SEOGHØR.NO: Silya Nymoen (35) fikk mange fans da hun i 2013 gikk til topps i musikk-konkurransen «Stjernekamp» på NRK.

Nå har hun  blitt tvunget til å utsette to opptredener, etter å ha blitt satt ut av spill med hjernerystelse.

På sin Facebookside la Silya torsdag ut en melding, hvor hun skriver at hun har vært sengeliggende etter at hun falt stygt i forrige uke.

Satt ut av spill etter hjernerystelse

«Kjære dere som har billetter til Kolben og Ibsenhuset. Jeg falt og slo meg noe inni hælvete forrige uke og satt igjen med hjernerystelse og oppkutta ansikt.

Har vært sengeliggende siden og trodde jeg skulle klare å komme meg til helga..., men jeg er visst bare et menneske og ikke fullt så hardcore som jeg trodde.Det er ikke noe annet sted jeg heller skulle vært enn akkurat der og spillt for dere og jeg syns det er helt forferdelig å utsette!!

Men jeg har ikke noe valg akkurat nå. Jeg trenger litt mer tid til å komme meg for å kunne gi dere et fullverdig show...»
står det på siden.

Silya skal nå ha satt opp to nye datoer som erstatning for konsertene.

Det har foreløpig ikke lykkes  Seoghør.no å få tak i Silya for en kommentar.

LES OGSÅ: Vil ikke gifte seg igjen