Satt ut av kake-kopi

En helt spesiell kake stjal prins Williams oppmerksomhet.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med prinsen 08:50 ut i Seoghør.no Weekend TV!  

SEOGHØR.NO: Medlemmene i Storbritannias kongefamilie lever etter streng etikette og er svært opptatt av skikk og bruk. Nylig glemte prins William (30) sin vanligvis korrekte oppførsel da han så en helt spesiell kake. 

Under en veldedighetsmiddag i England så prinsen en kake som forestilte han og hans kone Kate på under bryllupet i fjor. De to kakefigurene var plassert i en blå bil - prikk lik den paret kjørte på bryllupsdagen. William var selvsagt plassert i kjørersetet - til høyre.  

Prinsen brast ut i latter før han tok seg inn igjen og hilste pent på kakens skaper.  

- Fantastisk! Har du laget den? spurte prinsen konditoren Claudia Newberry.

En heldig gjest kunne sette tennene i de kongelige. Kaken ble nemlig auksjonert bort til inntekt for arbeid med tidligere kriminelle. 

- Alt er spiselig, unntatt Kates slør, vindusruten og tråden som holder ballongene, fortalte Newberry til avisen Daily Telegraph.

Se video med prinsen 08:50 ut i Seoghør.no Weekend TV!  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harry mobbes for Pippa-flørt  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer