Kathrine Sørland og Andreas Holck:

- Satt med følelser for eksen

Sørland avslører hvordan hun og eksmannen fant sammen igjen.

SAMMEN PÅ NY: Kathrine Sørland og Andreas Holck har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Dette sier Sørland om gjenforeningen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SAMMEN PÅ NY: Kathrine Sørland og Andreas Holck har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Dette sier Sørland om gjenforeningen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

For en måned siden kunne Se og Hør avsløre at tidligere supermodell Kathrine Sørland (41) og mannen Andreas Holck (50) hadde funnet tilbake til hverandre etter tre år.

Paret giftet seg i Stavanger domkirke i 2006, men i september 2018 var bruddet et faktum. Den gang uttalte Sørland at de skiltes som venner. Sammen har de sønnen Leon.

Verken Holck eller Sørland ville kommentere gjenforeningen i starten av juni, men nå forteller sistnevnte mer om at hun har funnet tilbake til eksen i den nyeste episoden av Kamille-podkasten «Summa summarum» med journalist Kjersti Kvam og psykolog Ragnhild Bang Nes.

Nytt forhold

Sørland forklarer i podkasten at hun veldig fort gikk ut av bobla hun hadde vært i med Holck i 15 år. En stund etter separasjonen gikk de også begge inn i nye forhold på hver sin kant.

- Da var vi på det mest fjerneste for hverandre. Vi klarte å samarbeide om Leon veldig fint [ …]. Det var kanskje en liten flukt med en gang, men så ble det mer og mer seriøst, og etter hvert ble det veldig fint, men jeg klarte aldri å slutte å tenke på det jeg hadde hatt og at det kanskje var litt for fort over. Jeg satt med følelser for eksen som jeg kanskje ikke burde hatt i et nytt forhold, og det gjorde alt veldig vanskelig, forteller Sørland åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer