Lola Pähkinämäki:

- Satt med død mann på flyet

Finske Lola Pähkinämäki fikk seg en skrekkopplevelse på flytur til New Zealand.

RYSTET: Finske Lola Pähkinämäki forteller om den traumatiske opplevelsen på flyturen. Foto: Instagram
RYSTET: Finske Lola Pähkinämäki forteller om den traumatiske opplevelsen på flyturen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den finske modellen og influenseren Lola Pähkinämäki fra byen Nådendal ved sørvestkysten av Finland fikk seg sitt livs største sjokk da hun forrige uke skulle fly til New Zealand.

Influenseren går under navnet «Barbie with brains» på sosiale medier, hun forteller åpent om den sjokkerende hendelsen til den finske storavisen Iltalehti.

Martine Lunde forteller at hun aldri før har vært så sjokkert. Reporter: Celina Morken. Video: Privat / Kine Falch. Vis mer

- Helt forferdelig

- Dette har vært helt forferdelig, sier hun til avisen.

Flyet hennes gikk fra Helsinki mandag og gjorde en mellomlanding i Tyskland på vei mot Singapore. Over Tyrkia gikk i stedet flyet ned for landing fordi personen ved siden av Pähkinämäki døde av hjerteinfarkt.

Flyselskapet bekrefter hendelsen overfor den finske avisa.

- Singapore Airlines bekrefter at flyet måtte mellomlande i Istanbul på grunn av sykdom. Som følge av hendelsen døde en 83 år gammel tysk mann. Han reiste sammen med kona, og de var på vei til Perth i Australia, opplyser selskapet til avisen.

MULTITALENT: Annike Ekina er Tysklands «heiteste» brannkonstabel, men hun er mye mer enn det!. Video: Annike Ekina via Instagram, Klaus Fjellro - Rød Løper. Vis mer

- Kaotisk

Pähkinämäki sier at hun måtte sitte ved siden av den døde mannen i omkring seks timer, inkludert etter at de hadde landet og stoppet i Tyrkia.

- Den døde mannen var ved siden av med i seks timer. Dette var helt forferdelig. Alle på flyet, inkludert meg, prøvde å hjelpe ham. Det var tre leger på flyturen og alle forsøkte hjerte- og lungeredning, sier hun.

Ifølge henne var situasjonen på flyet kaotisk. Et bilde hun har delt med avisa viser politi på inne i flyet og flere tydelige opprørte passasjerer.

Hun forteller at politiet opprettet en hendelse på saken, og at flere i besetningen ble byttet ut før de fikk fly videre.

LES OGSÅ: Mistet tre barn på fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer