Cathrine Montero Moen:

- Satt litt på pause

Deler ærlig om småbarnslivet.

STJERNEPAR: Cathrine Montero Moen og Gaute Grøtta Grav. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
STJERNEPAR: Cathrine Montero Moen og Gaute Grøtta Grav. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

For tre år siden kunne Gaute Grøtta Grav (44) og Cathrine Montero Moen (33) dele den hyggelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen. Senere kom Aaron til verden, og to år etter ble han storebror til lille Iver.

Montero Moen har i ettertid delt ærlig om småbarnslivets tøffe utfordringer, og nå letter hun på sløret om hvordan parforholdet påvirkes.

- Var ikke forberedt

Når Se og Hør møter 33-åringen på premierefesten til podkasten «Homsen og Bomsen», legger hun ikke skjul på at hverdagen med to små kan være like slitsom som den er koselig.

- Jeg synes det er utfordrende, og sånn er småbarnstilværelsen. Jeg gleder meg til guttene mine blir eldre, for jeg tror det blir enklere for min del. Jeg får litt mer egentid og frihet, og for min mentale helse så er det kjempeviktig, forteller hun ærlig.

«MARTINE OG ALEKS PRANKER»: I dette helt nye progammet lurer paret folk trill rundt ved hjelp av skjult kamera. Video: Prime video Vis mer

Hun utdyper at det har vært ekstra tøft med to barn med kolikk i hus.

- Det har vært en kjempeutfordring for min del, forteller hun, og legger til at det fører til mye barnegråt.

Montero Moen deler også åpenhjertig om flere aspekter med mammarollen som har overrasket henne.

- Det er ingen egentid og dagen formes etter ungene fra morgen til kveld. Vi er koblet på dem konstant, forteller hun, og legger til:

- Jeg var ikke forberedt på at jeg skulle sitte så mye hjemme og amme og ikke kunne være sosial, så jeg ble tatt litt på senga der.

Se og Hør fikk bli med hjem til «Skal vi danse»-aktuelle Stig-André Berge. Reporter: Stig Justad. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Satt litt på pause

Hverdagen med to små i hus har naturligvis påvirket romantikken mellom Montero Moen og Grøtta Grav.

- Jeg synes vi jobber kjempegodt som et team. Hvis han ser at jeg blir sliten, så tar han guttene så jeg får løpt ute, trent eller holdt på med musikk. For hans del så er også trening viktig, så vi bytter på og omrokkerer hjemme. Så jeg synes vi jobber veldig bra som par.

FORELSKA: Mia Gundersen tok med seg kjæresten Alexander på premierefesten til Wallmans i Oslo. Svaret på hvordan de pleier kjærligheten litt ekstra, knekker Mia helt sammen. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper Vis mer

- Men egentiden, hverdagsromantikken eksisterer ikke. Den er satt litt på pause. Så jeg kan skjønne at den småbarnsperioden er veldig tøft for forhold. Men vi holder ut enn så lenge, så får vi bare tenke at dette bare er en fase. Og etter hvert blir det mer tid til bare oss to.

Hun kan fortelle at paret setter en strek ved to barn.

- Jeg har alltid hatt lyst på tre unger, men jeg tror det stopper med to. Jeg må være fornøyd med at jeg har fått to friske og fine gutter.

Valgnederlag

Det er derimot ikke bare småbarnstilværelsen som har opptatt paret den siste tiden. I forkant av valget i høst, ville Grøtta Grav bli Høyre-ordfører i hjemkommunen Rauma i Møre og Romsdal.

Det hele endte med plass i kommunestyret, men Høyre har gått kraftig tilbake i kommunen. Det var SV som tok seieren i Rauma.

KOSER OSS: Realityprofilene Cristian Brennhovd og Monica «Moccababe» Gaustad har vært mye sammen de siste månedene. Nå avslører de at det er mer enn et vennskap mellom dem. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Høyre har gjort det veldig bra i Møre og Romsdal og nasjonalt. Rauma er litt annerledesland. Det må vi bare forholde oss til. Vi har gjort en god valgkamp for Høyre, og jeg håper det har vært en positiv driver i resten av fylket og landet, uttalte Grøtta Grav til Dagbladet etter valgtapet.

Overfor Se og Hør roser Montero Moen forloveden.

- Jeg synes Gaute har taklet det kjempebra. Jeg tror jeg taklet det dårligere enn ham. Men for hans del så handler det mest om at han skulle gjort endringer han mener er best for Rauma, så det er det som gjør litt vondt for hans del, forklarer hun.

TOK MED KJÆRESTEN: Adrian Sellevoll tok med seg den nye kjæresten på gallafesten til Wallmans i Oslo. Reporter: Anita Kristensen. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper Vis mer

- Men SV er ekstremt godt likt og han visste at det kom til å bli en tøff valgkamp. Men jeg er så stolt av den mannen, han er så tøff. Så jeg hadde aldri turt det. All ære til han, og gratulerer til SV!

LES OGSÅ: Avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer