IKKE SJENERT: Den veltrente TV-stjernen viste frem både det ene og det andre da han var på tur med kjæresten Kelly Brook. Foto: FameFlynet
IKKE SJENERT: Den veltrente TV-stjernen viste frem både det ene og det andre da han var på tur med kjæresten Kelly Brook. Foto: FameFlynetVis mer

Satt i skyggen av kjærestens shorts

Det var ikke bare sola som gjorde supermodellen Kelly Brook het i toppen på vei til stranden...

SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Kelly Brook (34) er kjent for sine dype utrigninger og stramme antrekk.

Men nå virker det som om kjæresten, David McIntosh (27), er desperat etter å utkonkurrere Kelly når det kommer til små og trange antrekk.

VELTRENT: David McIntosh har en imponerende fysikk. Foto: FameFlynet
VELTRENT: David McIntosh har en imponerende fysikk. Foto: FameFlynet Vis mer

Det virker hvertfall slik da paret nylig var ute og gikk i California på tirsdag. David hadde på seg en ekstremt kort shorts, som så mer ut som undertøy enn en fullverdig kortbukse.

Uansett så virker det som Kelly er fornøyd med kjæresten. Modellen smilte og lo ved kjærestens side,  iført en svarte tights og en løs topp.

Paret, som ble samboere på nyttårsaften, ble nylig observert mens de var ute på lunsj i London. Da kunne man tydelig se en diamantring på fingeren til den britiske modellen, skriver The Sun.

- Jeg har snakket med David og han er fra seg av glede. Han har ikke forlatt huset en eneste gang, og begynner å komme veldig nær Kelly, sier en venn av TV-stjernen til The Sun.

STORMFORELSKET: Kelly Brook og David McIntosh skal ha vært uadskillelige etter at de møttes på nyttårsaften.  Foto: FameFlynet
STORMFORELSKET: Kelly Brook og David McIntosh skal ha vært uadskillelige etter at de møttes på nyttårsaften. Foto: FameFlynet Vis mer

- Hun syns han er en fantastisk fyr og ikke minst attraktiv. De later som han er hennes personlige trener, men da må de i såfall trene mye på natterstid, fordi han drar ikke hjem på kvelden, fortsetter kilden.

McIntosh har jobbet for amerikanske militærstyrker i Irak og Somalia, og hatt en karriere som «Gladiator» på TV-programmet «Gladiators».

LES OGSÅ:  - Nå kan hun danke ut Kim Kardashian

Hva synes du om Davids shorts? (Avsluttet)