Satt i jern etter paparzzi-spøk

Lillebror Kardashian ble satt i håndjern av politiet i Miami.

REALITY-FAMILIE: Mamma Kris Jenner og søsteren Kim på Rob Kardashians bursdagsfest tidligere denne måneden. Foto: All Over Press
REALITY-FAMILIE: Mamma Kris Jenner og søsteren Kim på Rob Kardashians bursdagsfest tidligere denne måneden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rob Kardashian (25) prøvde å tulle med en paparazzi-fotograf i Miami søndag, men endte med å bli satt i håndjern og anholdt av politiet, skriver TMZ.com.

Ifølge kilder var Rob ute med venner da han fikk øye på en fotograf på den andre siden av gaten. Kardashian tenkte det ville være gøy å legge på sprang mot fotografen. Dette falt ikke i god jord hos fotografen, som løp avgårde og ropte om hjelp.

Rob skal ha fulgt etter fotografen inn i en sigarettbuitikk for å forklare opptrinnet, og politiet besluttet å involvere seg da de fikk se dette.

Politiet avhørte både Rob og paparazzien, og anholdt på et tidspunkt Kardashian i politibilen. Etter å ha forklart misforståelsen ble Rob sluppet fri, skriver TMZ.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er alarmerende tynn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer