Kim Kardashian:

- Satt fast i årevis

I den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians» forteller Kim Kardashian om det skakkjørte ekteskapet med Kanye West.

ÅPNER SEG: Kim Kardashian sier at hun følte seg som en fiasko da det ble klart at hennes tredje ekteskap ville havarere. Her er hun med West i 2015. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock / NTB
ÅPNER SEG: Kim Kardashian sier at hun følte seg som en fiasko da det ble klart at hennes tredje ekteskap ville havarere. Her er hun med West i 2015. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar kom sjokknyheten om at stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) skulle skilles etter syv års ekteskap. Eller - så veldig overraskende var det kanskje ikke - for i tiden før hadde det versert heftige rykter om at det gikk mot slutten for et av verdens mest berømte par.

Det har vært skrevet mye om bruddet, og tabloidene har veltet seg i saftige overskrifter - men hovedpersonene selv har forholdt seg svært tause etter at skilsmissen ble kunngjort.

Nå forteller imidlertid Kim Kardashian mer om problemene med ektemannen i den ferskeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», som gikk på luften i USA torsdag.

- Sliter privat

Siste episode sendes i USA neste uke, og det ble tidligere i år hevdet at ekteskapstrøbbelet mellom West og Kardashian ville være en del av årets sesong.

Den berømte slekten er på familieferie i Lake Tahoe i det Kardashian begynner å krangle med søstrene Kendall Jenner og Khloé Kardashian på grunn av noen kjeks.

- Kim har slitt privat bak kamera med forholdet, og det er tøft fordi Kim omdirigerer så mye av sin frustrasjon og tristhet og sinne. Og du vet, noen ganger lar du det gå utover ting som ikke har noe å gjøre med det du går gjennom, sier Khloé om opptrinnet etterpå, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer