Kim Kardashian:

- Satt fast i årevis

I den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians» forteller Kim Kardashian om det skakkjørte ekteskapet med Kanye West.

ÅPNER SEG: Kim Kardashian sier at hun følte seg som en fiasko da det ble klart at hennes tredje ekteskap ville havarere. Her er hun med West i 2015. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock / NTB
ÅPNER SEG: Kim Kardashian sier at hun følte seg som en fiasko da det ble klart at hennes tredje ekteskap ville havarere. Her er hun med West i 2015. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar kom sjokknyheten om at stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) skulle skilles etter syv års ekteskap. Eller - så veldig overraskende var det kanskje ikke - for i tiden før hadde det versert heftige rykter om at det gikk mot slutten for et av verdens mest berømte par.

Det har vært skrevet mye om bruddet, og tabloidene har veltet seg i saftige overskrifter - men hovedpersonene selv har forholdt seg svært tause etter at skilsmissen ble kunngjort.

Nå forteller imidlertid Kim Kardashian mer om problemene med ektemannen i den ferskeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», som gikk på luften i USA torsdag.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

- Sliter privat

Siste episode sendes i USA neste uke, og det ble tidligere i år hevdet at ekteskapstrøbbelet mellom West og Kardashian ville være en del av årets sesong.

Den berømte slekten er på familieferie i Lake Tahoe i det Kardashian begynner å krangle med søstrene Kendall Jenner og Khloé Kardashian på grunn av noen kjeks.

- Kim har slitt privat bak kamera med forholdet, og det er tøft fordi Kim omdirigerer så mye av sin frustrasjon og tristhet og sinne. Og du vet, noen ganger lar du det gå utover ting som ikke har noe å gjøre med det du går gjennom, sier Khloé om opptrinnet etterpå, ifølge People.

West og Kardashian var fortsatt sammen da episoden ble spilt inn, men de gikk gjennom en mildt sagt turbulent periode i ekteskapet. Den kjente rapperen var ikke med på familieferien.

AU: Hullet til den ene ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør Vis mer

Senere i episoden får Kim spørsmål av søsteren Khloé om hvordan det står til i ekteskapet.

- Det er ikke noe krangling, nå er det rolig, og jeg bare henger på, svarer 40-åringen - før lillesøsteren avslører at de kranglet heftig før de reiste:

- Kim har mye å takle akkurat nå, og det er tøft fordi før vi reiste, hadde hun og Kanye en kjempestor krangel, sier Khloé Kardashian til kameraene.

- Sittet fast

Litt senere i episoden forteller Kim Kardashian selv om det skakkjørte ekteskapet med ektemannen.

- For å være helt ærlig, så klarer jeg ikke dette lenger, sier hun, oppløst i tårer, og fortsetter:

- Hvorfor er jeg fortsatt på dette stedet, hvorfor har jeg sittet fast i årevis? Han reiser og flytter rundt til forskjellige stater hvert år, mens jeg må holde meg sammen og oppdra barna.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Hun forteller videre at West er en fantastisk far og at han har gjort en svært god jobb med barna.

- Jeg synes han fortjener en som kan støtte hvert steg han tar, følge han overalt og flytte med ham til Wyoming - jeg kan ikke gjøre det. Han trenger en kone som støtter alt han gjør og som kan reise med han og gjøre alt, fortsetter Kardashian svært åpenhjertig

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Videre forteller Kardashian at hun føler seg svært mislykket når hennes tredje ekteskap også har raknet.

- Jeg føler meg som en fuckings fiasko. Jeg mener, et tredje fuckings ekteskap, sier hun i episoden.

Det var som nevnt i midten av februar det ble kjent at Kim Kardashian og Kanye West skulle skilles. De giftet seg i 2013, og fikk i løpet av ekteskapet de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2) på løpende bånd.

LES OGSÅ: Detaljen i bildet vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer