Satser på ny karriere

Bertine Zetlitz utdanner seg til yogalærer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 1990-tallet har Bertine Zetlitz (39) vært en av Norges mest profilerte artister. Landeplager som «Adore Me» og «Twisted Little Star» fikk også nytt liv gjennom TV2-programmet «Hver gang vi møtes» i 2011.

Snart kommer det mer musikk fra Zetlitz som også avslører at hun satser på en ny karrierevei.

- Jeg har flere baller i luften og det er spennende. Jeg spiller inn ny plate, som dere får høre noe av til høsten, også utdanner jeg meg til yogalærer, sier hun til Seoghør.no.

Lettere til sinns med meditasjon

Det betyr travle dager for Bertine som også er mamma til barna Lilli (6) og Finn (4), som hun har med ektemannen Egil Pay. Da Seoghør.no møtte henne på MagMaLous motevisning tirsdag kveld var det slutten på en lang dag for Bertine.

MER MUSIKK: Bertine Zetlitz jobber for tiden med sin niende plate og utdanner seg også til yogalærer. Hun har vært en av landets mest kjente artister siden slutten av 1990-tallet.  Foto: Espen Solli/Seoghør
MER MUSIKK: Bertine Zetlitz jobber for tiden med sin niende plate og utdanner seg også til yogalærer. Hun har vært en av landets mest kjente artister siden slutten av 1990-tallet. Foto: Espen Solli/Seoghør Vis mer

- I dag sto jeg opp kl 5 for å gå på yoga og nå står jeg her og synger.

Zetlitz har flere ganger fortalt at yoga og meditasjon holder henne i form og gir henne overskudd i hverdagen. Allerede holder hun timer på yogasenteret Puro på Frogner i Oslo.

Hun synes det går fint å kombinere med musikk.

- Jeg har meditert så lenge. Jeg kommer fra et hjem hvor alle satt i hvert sitt rom og pustet så det var veldig naturlig. Meditasjon er også veldig fint, man blir litt lettere til sinns.

Fredag var Bertine en av gjestene på Petter Stordalens 16. mai-fest i Oslo.

Se høydepunktene fra den røde løperen her:

LES OGSÅ: Gikk motevisning med kjendisforeldrene i salen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer