SEOGHØR.NO: Matglade Hans-Erik Dyvik Husby (41) viste solide kokkeferdigheter da han kom helt til finalen i fjorårets "MasterChef" på TV3. Nå tar han matinteressen til et nytt nivå når han gir ut egen kokebok - om grillmat.
- Mat har alltid vært viktig i livet mitt, og jeg lager fortsatt mammas bacalao. Selv da jeg levde som sliten narkoman tok jeg meg tid til å lage skikkelig mat både for meg selv og kompisene mine når muligheten bød seg, forteller Hans-Erik.

De siste årene har han blitt veldig fascinert av grilling, og har gått til anskaffelse av en skikkelig amerikansk smoker som står solid plantet i familien Dyvik Husbys hage på Kolbotn.
Her har Hans-Erik prøvd seg frem til flere av oppskriftene du finner i boka "Helvetes god grillmat", for eksempel villige ventepølser, sinna skjell, Hanks heart attack og heit hummer. I tillegg er boka krydret med matanekdoter fra et langt rockeliv.
Mia Gundersen var blant de celebre gjestene som tok turen til Hanks boklansering. Hun likte både boka - og maten.
- Maten smakte ypperlig. Jeg var mett helt til i morges.
LES OGSÅ: - Vekta ødelegger livet mitt