Satser på grillbok fra helvete

- Selv da jeg levde som sliten narkoman tok jeg meg tid til å lage skikkelig mat både for meg selv og kompisene mine når muligheten bød seg, sier Hans-Erik Dyvik Husby.

GRIS: Hans-Erik Dyvik Husby serverte "pulled pork" til Mia Gundersen og kona Gro.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GRIS: Hans-Erik Dyvik Husby serverte "pulled pork" til Mia Gundersen og kona Gro. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Matglade Hans-Erik Dyvik Husby (41) viste solide kokkeferdigheter da han kom helt til finalen i fjorårets "MasterChef" på TV3. Nå tar han matinteressen til et nytt nivå når han gir ut egen kokebok - om grillmat.

- Mat har alltid vært viktig i livet mitt, og jeg lager fortsatt mammas bacalao. Selv da jeg levde som sliten narkoman tok jeg meg tid til å lage skikkelig mat både for meg selv og kompisene mine når muligheten bød seg, forteller Hans-Erik.

Hans Erik Dyvik Husby lanserer kokebok på Arve Juritzens forlag. Foto: Se og Hør
Hans Erik Dyvik Husby lanserer kokebok på Arve Juritzens forlag. Foto: Se og Hør Vis mer

De siste årene har han blitt veldig fascinert av grilling, og har gått til anskaffelse av en skikkelig amerikansk smoker som står solid plantet i familien Dyvik Husbys hage på Kolbotn.

Her har Hans-Erik prøvd seg frem til flere av oppskriftene du finner i boka "Helvetes god grillmat", for eksempel villige ventepølser, sinna skjell, Hanks heart attack og heit hummer. I tillegg er boka krydret med matanekdoter fra et langt rockeliv.

Mia Gundersen var blant de celebre gjestene som tok turen til Hanks boklansering. Hun likte både boka - og maten.

- Maten smakte ypperlig. Jeg var mett helt til i morges.

LES OGSÅ: - Vekta ødelegger livet mitt

 

  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer