Solveig Kloppen:

Satser på erotikk: - Fjas og pur underholdning

Solveig Kloppen og Gunhild Dahlberg har sluppet ny podkast, der handlingen er lagt til den erotiske litteraturen.

EROTIKK: Solveig Kloppen er i gang med podkasten «Erotisk Lesesirkel» der erotiske bøker blir tema. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EROTIKK: Solveig Kloppen er i gang med podkasten «Erotisk Lesesirkel» der erotiske bøker blir tema. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Solveig Kloppen (50) og Gunhild Dahlberg (46) er nå i gang med podkasten «Erotisk Lesesirkel» på podkasttjenesten Podimo. I podkasten fordyper de seg i den erotiske litteraturen sammen med kjendiser.

Det er ingen hemmelighet at Solveig Kloppen er glad i å lese, og hun forteller til Dagbladet at hun har vært med i utallige lesesirkler.

- Men den erotiske litteraturen har for min del vært upløyd mark, bortsett fra langlesningen i romantikk da jeg var tretten, sier Kloppen til Dagbladet.

GRÅTER: I en episode av «Helt Harald» er det Solveig Kloppen som er gjest. Og når Solveig forteller om hvor mye hytten betyr for henne begynner hun å gråte. Vis mer

Både hun og Gunhild Dahlberg har studert litteraturvitenskap. Kloppen stoppet da hun kom til grunnfag, mens Dahlberg fortsatte til mellomfag.

- Det er hun som er litteraturviteren i gruppen. Men hun er nok den mest fnisete litteraturviteren jeg har vært borti.

Slakter og hyller

I hver episode har Kloppen og Dahlberg med seg en gjest som de tenker har en viss kunnskap om temaene som tas opp. I første episode leser de novellen «Togturen», og har da med seg Siri Kristiansen (43) - og grunnen er at hun er gift med en lokomotivfører.

REISEGLAD: Silje Sandmæl var ikke imponert over Gunhild Dahlbergs pengebruk på ferier. Video: Viaplay Vis mer

Einar Tørnquist (39) har kunnskap om så mangt, og i podkasten skal novellen Giuseppe analyseres. Da er han med som Italia-ekspert. Og grunnen til det er at han har vært på skoletur til Italia i to uker da han gikk på Folkehøyskole.

- Sammen med gjesten både slakter og hyller vi den erotiske litteraturen, sier Kloppen.

- Fjas og pur underholdning

En annen som har podkast om sex og seksualitet på Podimo er sexolog Iselin Guttormsen (34). Hun har podkasten G-punktet der hun og gjestene snakker om samliv- og sex.

På spørsmål om hva som vil skille podkasten fra Solveig Kloppen og Gunhild Dahlberg fra Iselin Guttormsens podkast, svarer Kloppen:

«THREESOME»: Den svenske dramaserien har både sex, kjærlighet og svik på menyen. Video: Viaplay Vis mer

- I begge podkastene er det snakk om kjønnsorganer i bevegelse, ellers er det vel flest forskjeller. Mens G-punktet er en podkast som opplyser og informerer og som kanskje gjør deg klokere, er Erotisk lesesirkel fjas og pur underholdning, forhåpentligvis også for lytterne.

- Det er gøy at Podimo har plass til begge deler, avslutter Kloppen.

LES OGSÅ: Slaktes: - Jeg brekker meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer