Satser på egen kosmetikk

Pamela Anderson vil bli som Celina Midelfart.

PRODUKTIV: Pamela Anderson har inngått en avtale med Bed Head. Allerede er hun i gang med skjønnhetstips til travle kvinner. Foto: All Over Press
PRODUKTIV: Pamela Anderson har inngått en avtale med Bed Head. Allerede er hun i gang med skjønnhetstips til travle kvinner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kosmetikk-dronning?

- Bed Head og jeg har inngått et samarbeid, og vi skal lage en rekke hår- og kroppsprodukter sammen. I tillegg er vi i gang med en sminke-kolleksjon, forteller den gifteglade modellen og skuespillerinnen Pamela Anderson (39) til celebritywonder.com.

Dermed følger blondinen i fotsporene til den like vakre og blonde Celina Midelfart (33) - administrerende direktør i Midelfart AS. Hun har tjent store penger på å blant annet importere og forhandle skjønnhetsprodukter.

Se her! Celina satte opp gigantisk gjerde rundt huset!

Pamela følger med i tiden, og kan fortelle at produktene hennes først og fremst vil bli solgt på Internett, og da på hjemmesiden hennes, www.pamelaanderson.com.

Pamela med eget pokernettsted! Se bildene fra den sexy lanseringen!
 
Som enhver skuespiller og modell, har også hun et par gode skjønnhetstips til kvinner i tidsklemma:

- Sett av ti minutter til deg selv om morgenen, gjerne før mann og barn står opp og begynner å forstyrre deg. Føler du deg fin, vil alle andre synes du er det også, skriver hun i bloggen sin på hjemmesiden.

- Jeg kommer også til å lansere et ti minutter langt treningsprogram på siden min. Øvelsene skal være illustrerte av et pinnemenneske med store pupper, kniser Pam.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer