Satser på å være rar

Fredrik Klemp vil skille seg ut i mengden.

RAR: «Idol»-dommeren og hip hop-artisten Gunnar Greve Pettersen mente at Fredrik Klemp var et perfekt eksempel på raringene de leter etter i sangkonkurransen.  Foto: Idol 2011/TV2
RAR: «Idol»-dommeren og hip hop-artisten Gunnar Greve Pettersen mente at Fredrik Klemp var et perfekt eksempel på raringene de leter etter i sangkonkurransen. Foto: Idol 2011/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I tirsdagens premiere på «Idol» så vi blant annet Fredrik Bergersen Klemp (20) som sjarmerte dommerne med det han kalt en «sexy» versjon av Jimi Hendrix-låta «CrosstownTraffic».

Dommerne var i begynnelsen skeptiske, men ble tilslutt sjarmert av Fredrik som gikk videre i konkurransen. En av dommerne, Gunnar Greve Pettersen, henviste til en VG-artikkel med overskriften «Jakten på raringer», og mente at Klemp var beviset på at de hadde rett. Den potensielle sangstjernen var først litt usikker på raring-kommentaren.

- Først ble jeg litt satt ut, men etter hvert tok jeg det som et blodkompliment! Hvem vil ikke være lille, rare Kurt liksom? Jeg blir gjerne sett på som rar og original, forteller Klemp til Seher.no

Fredrik er mest glad i å spille blues og har spilt i flere band før han meldte seg på «Idol».

- Jeg har en fordel fordi jeg er vant til å stå foran et publikum og har spilt bass i flere band. Jeg synes jo litt synd på de som nettopp har fylt 16 år og går inn til audition. De har baller, sier den rockete deltageren.  

20-åringen vet akkurat hvordan de yngste føler seg. Han var nemlig med i talentkonkurransen som 16-åring, men gikk da ikke videre.


- Da følte jeg meg ti ganger mer skrekk enn nå. Det er et absurd konsept, og det ble nok litt mye for meg. I dag er jeg mer selvsikker og erfaren. Når du har kameraer opp i fjeset hele dagen er det lett å skifte personlighet og føle at du må lage et show. Men nå føler jeg at jeg bare skal være ekte og vise hvem jeg er, understreker han overfor Seher.no.

«Idol» sendes på Tv2 kl. 20.00 onsdag, torsdag og søndag denne uken. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har en veldig spesiell stemme  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer