- Satser på å bli heitere og heitere

Else Kåss Furuseth er ikke redd for å bli gammel. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth (32) spiller skolens nerd i filmen om Tina og Bettina, og kjente seg igjen i rollen. - Det var veldig gøy og det er fantastisk å spille nerd for alle har følt seg slik. Jeg kjente meg igjen rett og slett, sier hun til Seoghør.no. «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen skal være 15 år i filmen, og synes ikke det var rart å spille en jente 17 år yngre enn sin egentlige alder. - Det er flaut å si, men det føles som om det var i går. Jeg føler meg dessverre som 15 år selv om jeg er 32.Komikeren har gjort stor suksess de siste årene, både med showet «Kondolerer» og som en av stjernene fra «Torsdag kveld fra Nydalen». Furuseth gruer seg ikke til å bli eldre, men tror derimot at alderen vil kle henne. - Jeg gleder meg til jeg blir 42. Det satser jeg på blir et høydepunkt. Kanskje blir jeg slik som Lillian Müller som bare blir heitere og heitere. Jeg håper dette bare er starten på livet.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Taus om sin «nye» kropp  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer