PUPPEKRIG: Kelly Brook, Jakkie Degg og Jordan har alle fortid som side 3-piker. Nå kjemper de om å slå igjennom i USA. Foto: Montasje
PUPPEKRIG: Kelly Brook, Jakkie Degg og Jordan har alle fortid som side 3-piker. Nå kjemper de om å slå igjennom i USA. Foto: MontasjeVis mer

Satser alt på Hollywood

De engelske glamourmodellene vil alle bli Hollywoods neste stjernediva.

SEHER.NO: Som 80-tallsstjernen Samantha Fox tidligere har vist, kan en fortid som toppløsmodell i den britiske tabloidavisen The Sun legge grunnlaget for internasjonal stjernestatus.

Se flere bilder av side 3-piken Jakki Degg i vår bildespesial nederst i artikkelen!

Dette har fått flere av dagens britiske glamourmodeller til å flytte til USA i håp om å skaffe seg en musikk- eller filmkarriere.

To av de som har hatt mest suksess er Kelly Brook og Jordan. Sistnevnte har blant annet fått mye oppmerksomhet for sin skandaløse reality-serie med ektemannen Peter Andrè.

Men nå får de barmfagre eks-modellene konkurranse av en ny puppepike...

29 år gamle Jakki Degg har i flere år vært en av Storbritannias mest populære glamourmodeller og satser nå hardt på å slå igjennom i Hollywood.

Men selv om blondinen kun har hatt mindre roller i "klassikere" som "Euro Trip" og "Is Harry On The Boat?" er hun villig til å gjøre det meste for å få mer oppmerksomhet og flere rolletilbud i USA.

- Jeg vil vurdere å posere for Playboy, men kun hvis jeg får være forsidepike og pengene var bra, sa hun i et intervju med bladet Lads Mag i 2006.

Slik har det gått med de mest profilerte side 3-pikene så langt:

Kelly Brook:  Kelly Brook (28) fikk allerede som 19-åring jobb i britisk frokost-TV, etter å ha jobbet som toppløsmodell siden hun var 16 år gammel.

I år 2000 spilte hun i teaterstykket Eye Contact i London, og fikk mye oppmerksomhet fordi hun i avslutningsscenen viste seg fram uten en tråd.

Kort tid etter flyttet hun med sin forlovede - skuespiller Billy Zane - til Hollywood, der hun blant annet har spilt  i filmen "The Italian Job" .

Mest oppmerksomhet har brunetten - som også jobber som (påkledd) modell - hatt for sin deltakelse i den britiske versjonen av "Skal vi danse?" tidligere i år.  Til tross for at hun var en av favorittene, måtte imidlertid Kelly trekke seg fra serien midtveis etter at faren hennes døde av kreft.

Jordan: Under artistnavnet Jordan har Katie Price (29) i en årrekke skapt det ene førstesideoppslaget i britisk skandalepresse- først og fremst takket være sitt turbulente privatliv.

Brunetten - som gikk opp fra BH-størrelse B til E i løpet av tiden som toppløsmodell - har blant annet vært koblet til fotballstjernene Teddy Sheringham og Dwight Yorke. Med sistnevnte fikk hun  i 2002 den blinde sønnen Harvey junior, men forholdet til Dwight tok slutt før barnet ble født.

Etter å ha møtt den fallerte 90-talls stjernen Peter Andrè på et realityshow i 2004, falt Jordan pladask og paret giftet seg året etter. Paret - som har to barn sammen - flyttet raskt til USA for å sette ny fart i karrierene.

I tillegg til å posere i Playboy flere ganger og å prøve seg - uten hell - i den britiske Melodi Grand Prix-finalen - har Jordan fått mest oppmerksomhet for sin reality-serie med ektemannen på amerikansk TV.

Til tross for mye publisitet - ble serien slaktet av kritikerne, men det stopper neppe den PR-kåte modellen fra nye forsøk på å erobre USA...

Jodie Marsh: Den 29 år gamle Essex-jenta er foreløpig den som har kommet kortest i forhold til sine to barmfagre kolleger på jakten etter berømmelse - men kanskje den mest kreative.

I realityserien "Marry Me, Jodie Marsh" bestemte hun seg for å finne en ektemann i løpet av fire måneder.

I september 2007 giftet hun seg med Jordans eks-kjæreste Matt Peacock, men paret ble senere anklaget for juks, fordi de skal ha datet før innspillingen begynte.

Hun har også vært med i en kjendisutgave av britiske Big Brother og hatt småroller i flere filmer...

Marsh er også kjent for å bruke pressen aktivt til å holde seg i rampelyset. Hun ble blant annet tvunget til å be om unnskyldning til Chelsea-stjernen Frank Lampard etter at hun sa til en avis at de hadde ligget sammen...

Nå venter britene i spenning på hvem av puppepikene som sørger for den neste skandalen...


Se flere bilder av Jakkie Degg nedenfor: