VISER SEG: Pamela elsker å vise seg - og her gjør hun det attpåtil i et butikkvindu - for å demonstrere mot pels. Foto: All Over Press/Getty
VISER SEG: Pamela elsker å vise seg - og her gjør hun det attpåtil i et butikkvindu - for å demonstrere mot pels. Foto: All Over Press/GettyVis mer

Satser alt på å være sexy

Nettet skaper nye kjendiser: De må være pene - og lettkledde!

Nye fjes - med flotte kropper!

SEHER.NO: Internett har skapt en helt ny type kjendiser. De nye yndlingene trenger ikke å ha fantastisk stemme, eller være suverene skuespillere. Det holder at de er vakre - og viser masse hud.

Mange stjerner gjør alt for å holde seg i rampelyset! De spekulerer i å vise seg uten BH eller truse!

Og det er all grunn til å spørre seg om de gjør det med vilje. Det er store penger å tjene på å være berømt. Men det spørs om de viser bildene til mamma og pappa...

På nett kan man måle nøyaktig hvor mange som leser hver sak.

Tallene viser tydelig at saker som at "Idol-Tone raser mot puppebilder" og at  "Victoria Silvstedt hadde sex på brygga" trekker en god del flere nysgjerrige enn for eksempel "Dan Børge kom på jobb tross streik!"

Mange av de "nye" kjendisene har utvilsomt talent.

Jessica Simpson kan mer enn å vise puppene. Hun synger flott, og er veldig sjarmerende i reality-serien "The Newlyweds". Nå fotfølges hun av fotografer, og er blitt en verdensstjerne som daglig blir omtalt i de største mediene verden rundt.

Da hjelper det å vaske bilen i bikini - og dra på byen i gjennomsiktig kjole...

Paris Hilton er selve kron-eksemplet:

Hun har glemt BH'en.

Hun har vist trusa.

Hun har fått spredd en sex-video ...

Paris spiller uhemmet på sex, og kan ikke sies å være dyktig til å synge, selv om Stars Are Blind ble en sommerhit. Hun virrer rundt i realityserien "The Simple Life" - og ellers stripper hun på fest, kliner med kjendisgutter og shopper sexy undertøy.

Lindsay Lohan har når sant skal sies vist seg som en dyktig skuespiller i flere filmer med ungdommelig tema.

Men medienes enorme interesse skyldes nok mer at Lindsay stadig går uten truse, drikker seg fra sans og samling og sprader rundt i minimal bikini.

Andre nett-yndlinger:

Victoria Silvstedt hadde sex på bryggekanten

Tara Reid om brystene sine

Britney på byen i nattkjole

Tone Damli Aaberge liker porno, men ikke lesbesex.

Pamela Anderson viste brystene på gata - og solte seg naken på cruise.