IKKE ARTIG: Robinson-Alice ble ikke redd av Peters "trusler" under søndagens Robinson-episode, men hun synes likevel ikke det var noen artig opplevelse.
IKKE ARTIG: Robinson-Alice ble ikke redd av Peters "trusler" under søndagens Robinson-episode, men hun synes likevel ikke det var noen artig opplevelse.Vis mer

- Satans samekjerring

Robinson-Alice ble ikke redd av Peters trusler under søndagens Robinson-episode.

SEHER.NO: I søndagens Robinson-episode var det duket for både sammenslåing og intriger, og blant det mest oppsiktsvekkende var kanskje Robinson-Peters uttalelser mot meddeltager Alice.


Se klipp fra søndagens Robinson-episode lenger ned


Peter, som har vært litt av en konfliktmaker i denne sesongen av realityserien, var lenge overbevist om at han var øyas store sjarmør, og trodde blant annet at han hadde kommet på godfor med Alice.


Gutta på øya hadde nemlig avtalt at Alice skulle få være med på deres lag og stemme ut de andre jentene først, men det bestemte Alice seg i smug for at hun ikke ville være med på.


Da Peter fant ut av dette ble det kraftig storm i leieren.


- Satans samekjerring. Hun er en helvetes bitch, stygg, falsk og utspekulert. Jeg skal ta henne når jeg kommer tilbake, var blant det en rasende Peter sa.


Og Alice synes ikke det var en spesielt hyggelig opplevelse å se søndagens episode.


- Det skremte ikke meg det han sa, men det var jo ikke noen artig opplevelse, sier hun til Seher.no.


Likevel tror ikke Robinson-deltageren at Peter egentlig er ute etter å "ta henne", og mener de begge drev et "dobbeltspill".


- Det kunne virke som om han skulle ta meg personlig, men jeg tror ikke han mente det. Jeg har absolutt ingen kontakt med han i dag. Han mente at jeg drev med et dobbeltspill, men det gjorde han óg. Alle har vi spilt et spill, sier Alice.


Seher.no har ikke lyktes å komme i kontakt med Robinson-Peter.


Det var forøvrig 23 år gamle Fredrik Huth Jensen som ble stemt hjem under søndagens episode.


Se Peters raseriutbrudd under:


Robinson sendes på TV3 søndager 20.00.


LES OGSÅ: - Orket ikke være falsk