Mandy Moore:

Såret over eksens sex-kommentar

Skal ha løyet om at han tok jomfrudommen hennes.

LEI SEG: Skuespiller og artist Mandy Moore (34) ble dypt såret da ekskjæresten Wilmer Valderrama (38) angivelig spredte løgner om henne i et intervju. Foto: Instagram
LEI SEG: Skuespiller og artist Mandy Moore (34) ble dypt såret da ekskjæresten Wilmer Valderrama (38) angivelig spredte løgner om henne i et intervju. Foto: Instagram Vis mer

Skuespiller og artist Mandy Moore (34) har i årenes løp datet rekke profilerte menn. Hollywood-skuespilleren var blant annet gift med musiker Ryan Adams (43) i seks år før ekteskapet brått gikk i oppløsning i 2015.

Hun har også vært sammen med stjerner som tennisproffen Andy Roddick (35), «Scrubs»-skuespilleren Zach Braff (43) og «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (38).

Sistnevne har Mandy imidlertid et anstrengt forhold til.

Spredte rykter

I et intervju med den verdenskjente radioverten Howard Stern (64) i 2006, ga nemlig Wilmer Valderrama en rekke private opplysninger om sin ekskjæreste, ifølge Daily Mail.

Han hevdet blant annet at han skal ha tatt jomfrudommen til Mandy da de to var kjærester. Ifølge Mandy er dette ren løgn.

Onsdag denne uken gjestet Mandy samme talkshow, der hun ønsket å legge ballen død, en gang for alle.

Såret

Til Howard Stern forteller Mandy at hun var «helt ute av seg» etter ekskjærestens uttalelser, og at hun følte seg dypt såret.

- Jeg datet ham da jeg var 16-17 år, sa hun, og avkrefter til Howard at Wilmer skal ha tatt jomfrudommen hennes, ifølge Daily Mail.

Hun hevder at Valderrama må ha blitt revet med i øyeblikket da han sa det.

- Jeg elsket ham, og er fortsatt veldig glad i ham. Han er en veldig god venn, og det er derfor jeg ble så sjokkert av at han sa det. Ikke bare var det løgn, men det var også veldig ulikt ham å si noe sånt, uttalte hun.

Tilbake til 2006 hadde Mandy snakket om hendelesen med ekskjæresten.

- Jeg husket at han forsøkte å snakke det bort, og forklarte at han ble revet med i situasjonen. Jeg sa: «Hvorfor snakket du i det hele tatt om det og i tillegg løy om det?», sa hun.

Vil ikke gifte seg på nytt

De siste årene har Mandy vært mindre synlig i rampelyset, til tross for at privatlivet hennes har vært hyppig omtalt.

Etter bruddet med Ryan Adams, fikk 34-åringen spesielt mye omtale. Bruddet gikk hardt inn på Mandy, som i et intervju med nettstedet Byrdie fortalte at hun ikke kjenner på presset om å gifte seg på nytt eller stifte familie med det første.

Selv kommer hun nemlig fra en familie hun velger å omtale som «veldig lite tradisjonell».

- Jeg har aldri snakket om dette, men foreldrene mine er skilt. Moren min gikk fra faren min for en kvinne. Og begge brødrene mine er homofile.

- Men foreldrene mine elsket hverandre, de gjorde en fantastisk jobb med å oppdra oss, sa hun.

Saken fortsetter under:

Vil ha barn

Mandy vokste opp i byen Nashua med foreldrene Stacy og Donald. Hun har en storebror, Scott, og en lillebror, Kyle.

Selv om drømmen om en tradisjonell familie slo sprekker da foreldrene gikk hver til sitt, har hun innsett at de alle har det mye bedre i dag.

- Alle er så mye lykkeligere nå, deres autentiske selv, uttalte hun til nettstedet.

Et halvt år etter bruddet med Ryan Adams, falt stjernen for musiker Taylor Goldsmith. Hun stresser ikke med å ta steget videre i forholdet, men legger heller ikke skjul på at hun drømmer om å bli mamma en dag.

- Jeg vil ha barn i løpet av de neste årene. Jeg har alltid sagt at jeg vil ta vare på meg selv på best mulig måte før jeg kommer til det stedet i livet, fortalte hun.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om Snapchat-flørten